Mahama Life’s School започва партньорство с телевизионната звезда Виктор Стоянов

Основателката на центъра Мая Бонева – Mahama и нейният екип ще обединят сили с най-популярния български ерген в създаване на рецептата за оптимален баланс и хармония в общуването между мъжете и жените

 

Българският център за личностно развитие Mahama Life’s School започва дългосрочно партньорство с телевизионната звезда и популярен фитнес инструктор Виктор Стоянов, по-известен като Ергенът. Опитният коуч и основател на центъра Мая Бонева – Mahama и нейният екип ще обединят сили с риалити звездата в търсене на рецептата за постигане на най-добрия баланс и хармония в отношенията между мъжете и жените, както и за постигане на цялостно личностно израстване.

Освен различния житейски опит и познания, общият проект между тях ще обедини и различните гледни точки на мъжа и жената, предлагайки един по-цялостен поглед към множество проблеми, възникващи между двата пола и изграждането на стабилна и удовлетворяваща връзка. Като първа стъпка в рамките на колаборацията между тях Виктор Стоянов ще премине коучинг програмата на Mahama Life’s School.

„Виктор идва в Mahama, както за да работи с нас над себе си, така и за да изградим заедно като партньори един общ проект. Той вече се е доказал като носител на принципи, галантност и ценности на джентълмен и стремежът му е да популяризира тези ценности сред младото поколение. Една кауза, която може да допринесе за създаването на по-добра среда и общество в бъдеще. Аз самата споделям тази цел и от години провеждам обучения, насочени към ефективна комуникация и по-добро разбиране между двата пола. Сега с Виктор си подаваме ръка за съвместен проект, в който ще слеем нашите гледни точки, използвайки моята експертиза и професионална обосновка и неговия специфичен практически опит и идеи.“ – споделя Мая Бонева, основател на Mahama’s Life School.

 

Професионалист с над 17 годишен опит в различни коучинг практики, тя се е посветила на стремежа да спомогне за по-хармоничното общуване между половете, без изпадане в крайности и без егоизъм. Създаденият от Мая Бонева център е първото по рода си у нас място с цялостен подход към личностното развитие, обединяващо всички аспекти на ума, духа и тялото. В него работят сертифицирани професионалисти с дългогодишен опит в области като лайф и бизнес коучинг, невро-лингвистично програмиране, квантов биорезонансен фийдбек, нейрографика, хомеопатия и редица други сфери. Центърът предлага както индивидуални сесии, така и комплекс от услуги за справяне с всякакви житейски ситуации – страхове, блокажи, травми, паник атаки, липса на любов, преодоляване на загуба и раздяла с близък, неудовлетворение от живота, стрес и напрежение, нови бизнес или личностни цели за развитие.

Добавяйки към експертизата на центъра богатия арсенал от реални ситуации, изживяни от Виктор Стоянов, опита му от личния живот и от предаването, както и неговата уникална мъжка гледна точка, Mahama Life’s Schoolще онагледи още повече възможностите си за решаване на разнообразни житейски проблеми между мъжете и жените. Сблъскал се с многобройни провокации в общуването с жените, Виктор признава, че не е бил готов за много от тях. Това е в основата и на неговото желание да напише книга и да надгради опита си в практични съвети и съвместен курс с Мая Бонева и Mahama Life’s School.

„Първоначално бях скептичен и си мислех, че коучовете са някакви лекари, но при срещите ни с Мая установих, че това изобщо не е така. Коучът е треньор, който ти показва много неща, които ти самият няма как да откриеш за себе си и ти дава насоки, което е много важно. Също както професионалният спортист изпълнява това, което му се казва от треньора, гласува му доверие като на специалист и знае, че те гледат в една посока и имат една обща цел“ – споделя Виктор Стоянов по повод новото партньорство. Вече няколко седмици той е участник и в тримесечната индивидуалната програма за личностно развитие по метода Mahama. Тя е насочена към постигане на пълна трансформация на всички нива – ум, дух и тяло – и е авторска разработка на Мая Бонева.

„Виктор е искрено мотивиран да преоткрие своите възможности, да се срещне със своите съпротиви и да развива уменията си. Затова ние видяхме в него не само перфектния участник, а и перфектната допълваща част към нашия екип“ – добавя още Мая Бонева.

Тя и Виктор Стоянов тепърва ще издават любопитна информация за своето партньорство в социалните си канали:

Facebook

Виктор Стоянов – https://www.facebook.com/viktor.stoyanov.stoyanov/

Мая Бонева  – Mahama Life’s School https://www.facebook.com/mayamahama/

Instagram

Виктор Стоянов – https://www.instagram.com/viktor_s_s/

Мая Бонева – Mahama Life’s School – https://www.instagram.com/mahamas.lifeschool/

Официален анонс на съвместното им партньорство, можете да видите тук – https://www.instagram.com/reel/CfHDIQ8oSUQ/?utm_source=ig_web_copy_link

Вашият коментар