Eсенни предложения за рокли от Dressmania

Всяка жена трябва да има в гардероба си поне няколко рокли – една класическа черна, една за официални поводи, една ежедневна, спортна и една бизнес стил за срещи или за работата в офиса. Е, нека да не се ограничаваме само с толкова, но за начало е добре. И все пак, колкото и да имаме, винаги сме изкушени да имаме още и още….Защото така ще паснат с онези обувки. Или рокля, която да комбинираме с готината чанта, която си купихме наскоро. А, да и за срещата на класа ще ни трябва една…Изобщо, винаги имаме повод да си купим нови рокли.

Но какво ще бъде модерно и актуално през тази есен и как да бъдем стилни и красиви, без да харчим куп пари.

За щастие насреща ни е Dressmania, онлайн магазин, в който може да направим много бързо справка за това, какво е актуално през настоящия сезон и където може да намерим изключително разнообразие от модели, цветове, материи и стилове рокли.

Нека да видим някои от техните предложения.

За спортните натури е ежедневна рокля в 3 цвята, по тялото със силна еластичност. Роклята е от вискоза и полиестер, които създават гладкост и фина плътност. Моделът се предлага в универсален размер и ще седи страхотно на всяка дама.

За по – елегантните дами Dressmania предлага рокля с класическа кройка, подчертаваща елегантните дамски извивки, с дължина под коляното. Тя е от полиестер, еластан, нишка сребрист металик и се предлага в стандартни дамски размери, защото е еластична.

Какво ще кажете за рокля с поло яка? Тя е изключително стилна и ако се радвате на слабо и елегантно тяло, не пропускайте да я имате. Елегантната рокля е от еластична материя, направена е от вискоза, вълна и еластан и се предлага в няколко цвята – горчица, черен, червен, синьо и сиво.

И това са само малка част от разнообразните предложения на магазина. За да разгледате всички красиви рокли, просто посетете Dressmania.bg.

Вашият коментар