5 съвета как винаги да изглеждаме стилно

Начинът, по който изглеждаме винаги е от значение. Това в никакъв случай не означава, че визията излиза на преден план пред нашата същност и темперамент. Но ако трябва да бъдем откровени, тя има важна роля за това как ще ни възприемат околните и какво първо впечатление ще направим. В ситуации като интервю за работа или стаж, може да има решаващо значение дали ще бъдем наети. Фактът, че сме отделили достатъчно внимание на външния ни вид, ни кара да се чувстваме по-привлекателни и тази увереност определено не остава незабелязана от околните. В тази статия ще ви издадем 7 лесни съвета, с помощта на които винаги да изглеждате стилно. Вижте кои са те:

 

  • Погрижете се за прическа си 

 

Не е за вярване, но косата всъщност може да направи голяма разлика в начина, по който изглеждаме. Рошавата несресана коса, бухналите къдрици или сухите краища, обикновено са сигнал, че не сте положили достатъчно усилие преди да излезете от вкъщи. Знаем, че не всички сме дарени с идеално гладка, дълга и здрава коса, но има лесни прически, които ще ни спасят в такива моменти. Плитка, прибрана конска опашка или небрежен кок са чудесно решение на проблема с непокорната коса. 

 

  •  Създайте неостаряващ гардероб 

 

Модните тенденции идват и си отиват и е много трудно  да разполагаме с последните актуални модели в гардероба си, без това да ни струва цяло състояние. А и не е необходимо. Вместо това инвестирайте в класически модели и кройки, които винаги ще бъдат на мода. Изчистена бяла риза, чифт хубави дънки, елегантно дълго палто и малка черна рокля – с тези елементи лесно ще създавате подходящи визии за всеки повод и ще изглеждате винаги стилни. Съветваме Ви да отделите малко по-голям бюджет за тях, като по този начин, ще си гарантирате,че  безупречният им вид ще трае дълги години наред. 

 

  • Комбинирайте цветовете  и принтове умело

 

Това е едно от важните умения, които ще Ви помогнат да се превърнете в истински моден гуру. Трябва да бъдете внимателни със смелите комбинации, защото разликата между кичът и невероятен цветен тоалет е тънка. Затова уверете се, че цветовете, които сте избрали, си подхождат и изглеждат хармонично един до друг. Ако тепърва започвате да експериментирате повече с гардероба си, практичен съвет е да разглеждате снимки в Instagram или в списанията, за да откриете комбинации, които Ви харесват. След това се опитвайте да пресъздадете техния стил с дрехите, които вие притежавате. Сами ще се убедите, че този трик работи. 

 

  • Заблестете с бижута

 

Малко блясък никога не е излишен. Разбира се, добре е да го съобразите с конкретния повод. Бижутата ще допълнят тоалета и ще придадат завършеност на цялата визия. Среброто е един от металите, който не губи своята актуалност, затова е чудесно решение за вашата колекция от аксесоари. Още един плюс е разнообразието от модели и  достъпната цена, на която се предлага сребърна бижутерия. През 2020 г. много актуални ще бъдат и бижутата от естествени материали, като тези, които вече видяхме на модния подиум. 

 

  • Носете подходящия размер 

 

Последно, но не на последно място, винаги избирайте подходящия размер дрехи. Прекалено раздърпаните и огромни дрехи, ще развалят силуета на тялото и ще Ви направят да изглеждате безформени. Обратно прекалено тесните и впиващи се тоалети, освен, че са некомфортни за носене, също така не изглеждат никак добре. Перфектната визия се крие в баланса и естетически издържаната визия. 

Следвайте тези 5 съвета, предоставени ни от сребърна бижутерия Silver.bg и сме сигурни, че ще изглеждате стилни и ще привличате позитивно внимание към себе си. Но най-важното – Вие самите ще се чувствате красиви и уверени.

Вашият коментар