3 сигнала, че той Ви изневерява

Понякога в живота ни има тежки моменти на съмнения, които ни разяждат вътрешно и не ни дават покой. Един такъв момент е, когато имаме съмнения, че човекът до нас не ни е верен и може би има паралелна връзка.

Никога не е приятно да научим подобна новина, но е за наше добро да знаем, ако партньорът ни лъже. Понякога сигналите и знаците за това са доста очевидни, но понякога остават по-скрити и завоалирани. Днес ще ви покажем именно скритите признаци на една изневяра.

Постоянно е ядосан

Яд, критики, нападателно поведение – това е нещо повече от знак, че мъжът ви има проблеми в офиса. Тези емоции могат да бъдат сигнал за афера. Ако той е нетърпелив и невъзпитан във ваше присъствие и е необичайно нервен и отбранителен, то може би има нещо гнило и трябва да сте внимателни.

Започва да иска все повече време за себе си

Преди той мечтаеше да бъде само в нас и с никой друг, но напоследък излиза все по-често по мъжки и казва, че има нужда от повече самостоятелен живот? Време е червената лампичка в главата ви да светне. Мъжете рядко искат да са сами и може би времето му насаме е в компанията на някой друг.

Романтиката и физическият контакт намаляват

Може би си мислите, че е нормално с времето чувствата ви да се променят и страстите да се охладят, но ако той преустанови всякакъв контакт с вас, то е време да се замислите дали няма друга, на която той да дава вниманието и ласките си. Никоя любов не се изчерпва чак толкова, че да забрави за нежността и романтиката напълно.

Вашият коментар