Широки панталони – как да ги носим и кога са подходящи

Широките панталони могат да бъдат един доста стилен и удобен вариант, когато една жена се опитва да внесе разнообразие в своя набор от делови тоалети.

Те са чудесно решение, когато се опитвате да увеличите възможните вариации по отношение на бизнес облеклото, с което разполагате, така че да имате под ръка дреха, която лесно да се съчетава с различни аксесоари.

Разбира се, когато избирате панталони за жени, които са с широки крачоли, за вас е много важно да изберете стил, който да изглежда професионално и да подходящ конкретно за вашия дрескод на работното място (разгледайте на Daphne.bg). 

Придържайте се към класическите цветове

Широките панталони са много повече бизнес и делови тоалет, отколкото ежедневна дреха за разходка. Ето защо е добре да се придържате към цветове, които ще създават бизнес усещане.

За да постигнете професионален и делови външен вид, най-добре се придържайте към класически цветове като черно, морско синьо или сиво. Тези цветове са вечни и универсални и могат лесно да се комбинират с различни пуловери, блузи, сака и аксесоари.

Ако все пак искате да носите своите широки панталони по неофициални поводи, можете да заложите на модел в тъмно синьо на бели точки например, което да съчетаете с тясна горна част и тъмни очила.

Съчетайте с блуза с по-прибрана кройка

Както току що споменахме, за да балансирате обема на широките панталони, съчетайте ги със структурирана блуза, която да е по тялото ви, без да е твърде стегната или тясна.

Потърсете блуза, пуловер или сако с изчистени линии и кройка по мярка, така че да създадете изчистен и професионален външен вид.

Изберете правилната дължина

Дължината на дамските широки панталони е важна, защото тя е от ключово значение за постигането на професионална и делова визия, към която вероятно ще искате да се придържате в делова среда.

Уверете се, че панталоните ви са с правилната дължина за вашия ръст и че те покриват горната част на обувките ви. Ако широките панталони не са ви по мярка, това ще е дори по-очевидно, отколкото би било в друг случай.

Носете правилните обувки

Широките панталони са много шик, но е важно да бъдат съчетани и подходящите обувки. Най-подходящи за целта са обувките със заострен връх и със средно до високо токче.

Вашият коментар