Съставките в желаните парфюми за празниците, които ще ни донесат много коледно настроение

Наближават коледните празници и сам по себе си този факт вероятно носи много въодушевление и нетърпение сред мнозина. Днес сме тук, за да ви предоставим няколко идеи за коледни подаръци, свързани с купуването на парфюми – в разгара на сезона сме, в който всеки би желал да обвърже тематично предметите и вещите, които подарява на своите близки хора.

Едни от най-често закупуваните за подаръци артикули безспорно са ароматите – да зарадваш обичаните от теб хора с изящни парфюми със сигурност е повече от добро решение. Когато става дума за коледните празници, обаче, често ни се иска да добавим и нотка на специалност, обвързвайки ги с коледното настроение. Ето защо фокус на днешната статия ще са съставките в уханията, които повече от всички други асоциираме с любимите си празници в края на годината.

Изберете парфюми с портокал и портокалови цветчета, ако искате да внесете коледното настроение

Ароматът на цитруси винаги се е свързвал с коледните празници, тъй като това са сезонните тематични плодове по това време от годината. Независимо дали става дума за портокали, лимони, грейпфрут, или бергамот – цитрусовите есенции се настаняват в домовете ни най-често под формата на сладкиши, кексове и коледни бисквитки.

Ето защо е повече от подходящо за празниците да изберете парфюми, съдържащи портокалови есенции в съдържанието си. И тук не говорим само и единствено за сока от плодовете – портокаловите цветчета са една от най-често използваните ароматни есенции във формулите на марковите парфюми. Флоралните ухания са едни от най-любимите на широката аудитория и определено никак няма да сгрешите, ако заложите именно на тях за празниците.

Не забравяйте и за подправките в онези парфюми, които сте набелязали за Коледа – по този начин най-добре ще внесете духа на празниците в атмосферата у дома

И докато сме още на парфюмна вълна, бързаме да споменем и подправките. Ориенталските парфюми са добър пример за тази категория, тъй като в съдържанието им често се намират пикантни подправки, често асоциирани с празничната коледна трапеза. Изберете аромати, съдържащи канела, джинджифил, индийско орехче, ванилия – определено тези ухания присъстват под една или друга форма в ароматите от коледната трапеза. Повече от логично е да ги асоциираме с празнично настроение, което ги прави едно перфектно допълнение към уханията на онези парфюми, на които сте хвърлили око.

Не забравяйте от по-рано да се подготвите за празниците и да се сдобиете с желаните подаръци. Пазарувайте от реномирани парфюмерии, за да сте убедени в автентичността и оригиналността на закупуваните продукти.

Вашият коментар