Съвети за здрава кожа

От доста време я търсихме – грижа за подмладяване за най-нетърпеливите, които очакват моменталните резултати с мощен тласък на грижата против стареене на кожата. Открихме анти-ейдж сила на свежия, мощен Витамин С в НОВАТА СИСТЕМА Clinique Fresh Pressed™ 7-Day System с чист Витамин C: Clinique Fresh Pressed™ Renewing Powder Cleanser с чист Витамин C и Clinique Fresh Pressed™ Daily Booster с чист Витамин C 10%.

Това е супермощната система, създадена за ежедневна терапия за видимо подмладяване. Витамин С по естествен начин се разпада във времето, затова е най-силен когато е пресен. Специалната опаковка на Clinique Fresh Pressed™ System изолира чистия Витамин С, докато не го активирате, като по този начин запазва свежестта и пълната му сила, за да даде забележителни резултати само в 7 дни – изравняване, изсветляване и преструктуриране на кожата.

1. Първо почистете кожата сутрин, за да я обновите с Fresh Pressed™ Renewing Powder Cleanser with Pure Vitamin C.

Активирайте ултра фината пудра с вода за енергизиращо почистване, което разкрива по-здрава и по-млада кожа, с доказани резултати още при първата употреба. Това моментално събужда кожата и я почиства, като я оставя с нежна текстура и видимо по-ясна.Достатъчно нежната текстура позволява да я ползвате всяка сутрин.

Иновативна опаковка с отделни дози сашета за еднократна употреба за запазване силата на формулата и даряване на кожата с най-свежия и чист Витамин С във всяка една порция.

Изсипете пудрата в навлажнена длан, добавете малко вода и направете на пяна, нежно масажирайте лицето. Оставете да действа за 1 минута, за да улови кожата силата на чистия витамин и изплакнете старателно.

Свежеста е енергия.

Чистият Витамин С под влияние на кислорода се разпада по естествен път, затова е много важно да бъде пресен, тогава е най-силен. За максимален ефект пудрата с 10% Vitamin C е изолирана в специална опаковка, която не пропуска светлина, като позволява освобождаването на необходимото за едно нанасяне количество, за миксиране непосредствено преди нанасяне на кожата. С активирането на Витамин С точно преди нанасянето се гарантира запазване на максималната сила и ефективност на Витамина за 7 дни.

2. Втората стъпка е подхранване със силата на чист Витамин С и зареждане с енергия два пъти дневно с новия Clinique Fresh Pressed™ Daily Booster with Pure Vitamin C 10%.

Това е уникален бустър за максимално действие на пресен Витамин С с освежаващ и обновяващ ефект. Само натиснете бутончето на опаковката до освобождаването на чистия витамин, разклатете старателно, за да се смеси с успокояващата емулсия, и блендата е готова да достави на кожата подмладяваща енергия. Подобно на дневна хранителна добавка, прибавяйте две капки към вашата овлажняваща грижа на Clinique за моментално изясняване на тена, като само след седмица ще забележите видимо по- равномерна и преструктурирана кожа.

Още с първото нанасяне кожата моментално става с 36% по-ясна, а само след седмица видимо по-блестяща, гладка и равномерна, стегната. След 4 седмици е напълно възстановена. А след 12 седмици – обновена.

Изпълнена с мощни противостареещи и ревитализиращи съставки, успокояващата емулсия помага за активирането на пудрата Витамин С и балансира киселинността на формулата за комфорт и пълно абсорбиране.

Как да активирате и използваме бустъра: махнете капачката и отстранете фолиото. Притиснете вътрешната пулпа два пъти до освобождаването на пудрата с Vitamin C в успокояващата емулсия. Разклащайте за 15 секунди преди всяка употреба. Отстранете капачката. Добавете две капки към вашия овлажняващ продукт, сутрин и вечер, за да подсилите действието.

Вашият коментар