Страхотна цена на ламиниран паркет – голям избор от цветове и модели

Дали да изберете ламиниран паркет за 30 или 50 лева? Този въпрос една доста голяма част от хората, на които им предстои смяна или покупка на нов, си задават, и то с право. Всеки човек се вълнува от това – каква е цената на ламиниран паркет, в какво се състои разликата в сумите и как да подбере най-доброто за себе си.

магазин за ламиниран паркет в София

Обикновено една цена на ламиниран паркет се определя в най-общия случай от това какъв клас е ламината и каква е неговата дебелина. По-голямата дебелина и по-високият клас подова настилка предполагат повишаване на цената. За домашно ползване не е нужно ламинатът да е много дебел и 8 мм. ще са ви напълно достатъчни. Натоварването в офиса, ресторанта или магазина са по-големи и за такива помещения съветваме да изберете по-голяма дебелина на ламината. Що се отнася до класа, колкото по-висок е той, толкова е по-устойчив на влага, вода, надрасквания и удари. За дома клас 32 е идеалният вариант.

Що се отнася конкретно до цената, то има едно място, където ще намерите страхотна цена на ламиниран паркет. В магазина на Parketilazur.com ви очаква наистина богат избор от най-различни модели, цветове и дебелини ламинати. Ще намерите класическите кафяви и светли тонове, ламинати от бор, бряст, дъб, всякакви дебелини от 8 до 12 мм, които са подходящи както за жилищни, така и за офис или търговски площи, водоустойчиви и удароустойчиви подови настилки и то на средни цени от около 22-23 лв.

Освен това ви очакват и страхотни намаления и промоционални цени на много от най-разпространените и продавани модели ламинирани паркети всеки месец, така, че със сигурност трябва да посетите сайта им. А ако предпочитате да избирате на живо, може да отиде в някой от техните физически магазини в София – единият се намира в кв. Младост 1, блок 25, до вход В, а другият на бул. Цар Борис III № 181.

Вашият коментар