Стилни бъдещи майки – ефектни и елегантни през бременността

Очакването на бебе е най-прекрасният момент в живота на една жена. По това време тя преживява духовен разцвет, мечтае за бебе, представлява го. Походката й е спокойна, от нея лъха мир и спокойствие.
Как да изберем дрехи по време на бременност, така че да е възможно най-удобно и комфортно, да не ограничава движенията и в същото време да изглежда стилно и красиво?

Стилни бъдещи майки – ефектни и елегантни през бременността

Риза за бременни

Един от най-добрите варианти е широка риза, която може да се носи с панталони, дънки, клинове.

Сега в продажба има много панталони и дънки с регулируема талия, така че носенето им няма да е проблем. Ако можете да се похвалите със стройни крака, не се колебайте да носите плътно прилепнали панталони и да изберете свободно горнище за тях.

Хитът на сезона са карираните ризи. Представете си колко сладка изглежда графична черно-бяла карирана риза. Малка сгъваема яка, пояс, завързан под бюста с панделка, и леко разроен силует допринасят за женствеността. Такава кройка сега е много актуална, нарича се „детска рокля“.

Друг вариант е класическа свободна мъжка риза, изработена от ярко каре. В комбинация с черен клин и удобни ботуши, изглежда много стилно.

Изглежда интересно копринена рокля каки тип риза, носена с пола и клин.

Пуловери

Свободните джъмпери са любимите дрехи на бъдещите майки. Те са топли, меки и удобни.

Представете си такъв комплект: къс пуловер от плътна плетка, носен върху дълга бяла риза. Ризата, която се вижда изпод пуловера, придава на тази визия спокоен и леко небрежен вид, толкова актуален днес.

Друг модел памучен пуловер, този път в комбинация с широка плисирана пола от лъскава материя, може да бъде тънка тафта, сатен и т. н. И тук пуловерът се носи върху бяла риза, която се вижда изпод него. Впечатлението за лека небрежност се засилва от прекалено дългите ръкави.

Ефектна просторна жилетка в бяло-черно-сиви тонове. Широкият му силует ще ви позволи да го носите чак до раждането.

Пончо

Пончота и пелерини изглеждат сякаш са направени за бременни жени. Тези свободни дрехи перфектно скриват заобления корем (въпреки че всъщност защо да го скриете?).

Във всеки случай пончо и пелерини са много модерни сега, това е добра причина да ги използвате, докато чакате бебето.

Рокли

Въпреки това, гардеробът на бъдещите майки е пълен с нещо повече от ризи и пуловери. Достойно място в него заемат рокли за бременни. Дизайните им са много женствени. Те дори могат да бъдат с мини дължини – защо не? Ако бременната жена има стройни крака, тогава е напълно възможно да ги покажете. Никой не отменя желанието си да демонстрира своята привлекателност.

Почти всички рокли, за бременни са изработени от трико. Този материал е еластичен, удобен за носене и лесно се адаптира към променящите се линии на фигурата.

Аксесоари

Под прикритието на бъдещи майки аксесоарите са много важни. Красиви бижута за врата, стилна гривна, мек шал… Всички тези допълнения украсяват образа, придават му допълнителна привлекателност.

Вашият коментар