Спа процедури – да се справим с напрегнатия начин на живот

 

 

Най-широко разпространените форми за релаксация са СПА процедурите. Те са идеалното средство за справяне с напрегнатия начин на живот, стресовите ситуации в личния и професионалния план на човека. Дава се възможност за малко почивка, възстановяване като се създава предпоставка за освобождаване на вредните външни и вътрешни натрупвания в човешкото тяло и психика.

Предлагаме ви популярната и с доказан ефект ароматерапия. Тя е вид алтернативна медицина, която използва ароматни етерични масла за справянето с редица здравни проблеми или пък предотвратяването на други. Вариантите, които предлагаме са Арома терапия с частичен масаж на гръб или Арома терапия на цяло тяло.

Арома терапията с частичен масаж обхваща зоните на гърба и раменете. Целта е да се отпуснат мускулите и да се свали напрежението. Енергийните депа в тялото се презареждат, което ви дава стимул за завършването на ежедневните задачи и планове. Масажът ще ви помогне да се почувствате с тонус като преродени, освен това противодейства на натрупаната хронична умора в тялото. Нашата специална оферта за вас е ваучер за спа процедура за частичен масаж, чрез която ще имате възможност да поставите тялото си в баланс и хармония. Масажът действа релаксиращо и премахва болката и умората. Подобрете здравословното си състояние, насладете се на релакса, който ние ще ви предоставим.

Другото наше предложение, на което не можете да устоите е Арома терапия с масаж на цяло тяло. Масажът премахва стресът и умората в тялото. След него ще се почувствате освежени и успокоени. Изключително подходящ е да освободите напрежението, да подобрите здравето си и да балансирате емоциите си. Масажът се фокусира и върху премахването на дискомфорта в зоните, най-често засегнати от динамичния начин на живот и стрес. Специалната оферта, която предлагаме е ваучер за спа процедура за масаж на цяло тяло, чрез която да възстановите естественото състояние на тялото с равновесие и лекота. Арома терапията с масаж на цяло тяло успокоява тялото от натрупаната умора и премахва болката. Не се колебайте да си подарите най-ценния подарък, който дарява здраве и хармония и ви кара да се чувствате отлично.

За още неустоими оферти и предложения може да разгледате както ваучерите за спа процедури, така и ваучери за козметични процедури и ваучери за масаж. Посетете сайта ни relaxpoint.bg , за да се уверите в качеството на предлаганите услуги от квалифицирани специалисти. Нашата мисия е да създадем за вас релаксираща и възстановяваща терапия, за да се чувствате по-красиви, по-обичани и по-уверени в себе си.

Бъдете неустоими и прекрасни! Доверете ни се!

 

женска консултация

Вашият коментар