Правилен избор на подходящите дрехи за бременни

Златното правило на гардероба за „бременни“ гласи: „Дрехите трябва да са удобни.“ Умело представяйте кръгло достойнство, нежно подчертавайте корема или, напротив, отклонявайте вниманието от него, ще помогне на „правилния“ стил. Естествените материи ще позволят на кожата да диша и ще се отърве от неприятности като алергии. Стилът трябва да помогне за регулиране на размера на талията, тогава няма да изпитвате неудобство, тъй като фигурата се променя и детето няма да се „възмути“ в отговор на упражнявания натиск. Нека вземем предвид тези препоръки и да започнем да създаваме изключителен гардероб за „бременни“, който просто трябва да бъде модерен и елегантен. Можете да се придържате към вече избран стил и да „дублирате“ любимите си неща, като ги направите с няколко размера по-големи или като разширите талията си. Друг начин е да избирате от различни модни тенденции, подходящи за вашата „интересна“ позиция.

Правилен избор на подходящите дрехи за бременни

Има ситуации, когато е по-добре да „скриете“ корема, например на работа. Важен е рационализиран силует с надлъжни и диагонални линии. Отличен вариант са строгите черни панталони в комбинация с бяла класическа блуза (ако искате „по-рязка“ – с тениска) и разкопчано удължено сако.

Последното може да бъде напълно заменено с плетена жилетка. Между другото, жилетките също ще бъдат полезни: заедно с риза под яке, те частично ще скрият корема, а освен това могат да се комбинират с други неща.

Спортен стил

Новият спортен стил предлага сако-риза вместо блейзър. Права кройка, плисе на гърба ще ви бъде от полза.
Интересни са блузите в стил op-art, които се носят навън: „танцуващият“ черно-бял десен, реглан, V-образно деколте с връзки ще внесат модна нотка в гардероба.

В по-малко официална обстановка дънковите гащеризони или сарафанът с цип са доста подходящи. Модерният деним трябва да има захабен ефект и може да бъде украсен с ресни, цветни шевове, мотиви от кристали с желязо и „дънкови цветя“.

Време е да запомните, че с помощта на светли тъкани и ярки цветове можете да подчертаете по-изгодни места, а с помощта на тъмни, неблагоприятни места, в нашия случай стомахът може да бъде изместен на заден план.
Можете да отклоните вниманието с правилния избор на аксесоари. В интересна позиция първенството се дава на шалове и столчета.

Можете да крещите на целия свят за радостта си с помощта на ярки дрехи. Например, за семейна разходка или пикник, облечете лек гащеризон на точки или цветна клетка, определено няма да останете незабелязани!

При по-хладно време съчетайте капри панталоните с дълга блуза с щампа или пуловер от трико в пролетен цвят със странични цепки. Добавете супер модерни и удобни маратонки, ярко яке с права кройка с голяма яка или качулка – комфортът ще бъде осигурен.

Удобна рокля

Ако състоянието на краката позволява, вземете къса, разкроена рокля от деликатна коприна или естествен лен, която трогателно подчертава корема. Обърнете внимание на закопчалката: по-добре е да е ред копчета отпред. Такова нещо се обличат лесно и не е нужно да го сваляте всеки път, когато се храните. Между другото, роклята с трапец след това може да бъде „монтирана“ с колан.

Ако само коремът ви е пораснал, но като цяло не сте напълняли, вземете малко горнище за панталоните си. Твърде откровен? След това хвърлете отгоре розово или липово-зелено ленено яке, летяща платнена чанта. Страхотни опции за всяко време.

Панталоните със странични вложки са любимите дрехи на бъдещите майки. Новият спортен стил предлага всякакви стилове, но предпочита панталони 7/8 и капри с цепка отпред.

Трябва да се пазите от силно разкроени и широки панталони, както и панталони с ластик. Те не са подходящи за всеки: силен натиск върху стомаха може да не угоди на детето.

Не забравяйте да обърнете внимание на актуалните в момента надлъжни ярки ивици – те ще озарят ежедневието ви и ще бъдат подходящи както върху блуза, така и върху панталон. За „върха“ – няма нищо по-удобно от памучни тениски и джъмпери.

За щастие, отминаха дните, когато бременността се смяташе за нещо като болест и задължаваше да прекарваме времето си у дома. Съвременната бъдеща майка не иска да се откаже от обичайния си начин на живот, който, разбира се, включва празници и партита. И тя самата има право да бъде на тях!

Носете дрехите, които бихте избрали в „нормално“ състояние. Ако свързвате вечерна рокля с панталон – продължете! Блестящи материи, необичайни покрития – всичко е същото, само като се вземе предвид изпъкналата част на тялото и желания комфорт за двама ви.

Между другото, много слаби жени по време на бременност имат онези форми, за които преди само са мечтали. Не ги прикривайте, а подчертайте с плавна рокля, която нежно обгръща фигурата или дълбоко деколте. Закръглените ръце и рамене ще скрият грациозно елегантна палитра.

Можете да надникнете в оригиналния стил на роклята от „бременните“ холивудски звезди, чиито снимки са пълни в лъскави списания. Те не се притесняват да покажат коремите си с всякакви форми и размери пред камерите.

Вашият коментар