Последните тенденции при обувките — Fashionzona.bg

Модата постоянно се променя, появявайки се нови модели и заличавайки други, чието време вече отминава. Така, дори и в бранша на обувките, промените не спират и тази година има нови български предложения, с които смятаме да Ви запознаем в следващите редове.

 

Последните колекции от българските производители

Съществуват много причини да предпочетем родното производство и най-голямата от тях е в придържането към високото качество на изработваните и предлагани обувки. Поради високата конкуренция и силно развита обувна нисша в страната, бизнесът започва да предлага все по-качествени и постоянно променящи се колекции обувки, изработени от естествени или изкуствени материали, на сравнително достъпни цени.

 

Ако по-рано предимно акцентът на производителите бе насочен повече към добрата външност на обувките, то вече се търси балансът между удобството и добрата визия, използвайки естествени материи и каучук за мекота и комфорт при употреба. В същото време, с промяната на потребителските предпочитания, насочени към по-голяма индивидуалност в образа, вече се предлага достатъчно голямо разнообразие на цветове, дизайни и екстравагантни модели.

 

Новите трендове

С оглед на факта, че младежите са по-склонни да експериментират със своята визия и да правят по-дръзки промени в образа, на модните подиуми тази година се появиха невероятни предложения. Например това лято ще бъде изпълнено с ярки цветове и необичайни комбинации от текстури и принтове, привличащи погледите със своята екстравагантност и разкош, които ще бъдат съчетани с практичност и удобство.

 

Също така, доста актуален ще бъде цвят шампанско в различните му по-светли и по-тъмни нюанси, комбиниран с отделни лъскави и блещукащи мъниста и камъчета. Кафеникаво-жълтото, в стил естествена кожа или махагон, също ще е сред модните трендове това лято, именно защото отлично се съчетава с оранжевият залез на слънцето, придавайки допълнителен цветови тон на новите Ви сандали, чехли, маратонки или обувки.

 

Ако желаете да сте в тон с предстоящото лято на морето, непременно посетете онлайн магазина Fashionzona.bg, където колекцията от мъжки и дамски обувки е напълно обновена и готова да Ви предложи целия блясък на лято 2019. Те са българско производство и се отличават с невероятно качество и отлични цени, а при необходимост от съдействие, непременно потърсете консултантите ни и те ще помогнат. Очакваме Ви!

Вашият коментар