Пет артикула, които всяка жена трябва да има в есенния си гардероб

 

 

Надали има жена, която да каже, че не обича да пазарува и че не си пада по новите дрехи и аксесоари. Днес живеем в свят, в който сме презадоволени, има от всичко по много, изкушенията са безброй, а изборът – огромен.

Началото на всеки нов сезон пък е чудесен повод да погледнем към модните тенденции да обновим гардероба си. Факт е обаче, че инвестицията в нови дрехи понякога не е малка. Ето защо е добре да заложите на стил, който е класически и непреходен, на марка, която да е хем модерна, но дори да я облечете след 5 години, да не е загубила актуалността си. И ако се чудите коя може да е тя, към кой магазин да се насочите и да напълните гардероба си, името е едно – Guess.

В магазините на американска марка ще намерите облекла за мъже и жени, както и модни аксесоари като часовници, бижута, парфюми и обувки.

Ето 5 артикула, които смятаме, че всяка жена има в есенния си гардероб.

  1. Качествен деним.

Очевидно на първо място в нашия списък трябва да са дънките. Те са удобни и са дреха, която може да се носи практически при всеки повод. Препоръчваме ви да имате различни като цвят и разбира се, в няколко стила.

  1. Класически блейзър.

Класическото горно облекло е едно нещо, на което винаги можете да разчитате. Ключът е да потърсите блейзър, който можете да носите с всякакви блузи и ризи.

  1. Бели тениски

Винаги може да носите бяла тениска. Тя е перфектна в комбинация с деним, с пола, с панталон, под сако….

  1. Класически слънчеви очила

Дори да имате куп слънчеви очила, които сте събирали през годините, най-вероятно използвате един чифт всеки път, когато излизате от къщата. Ако трябва да имате само два вида, заложете на класиката. И не забравяйте – трябва да са задължително с проверена защита. А това, че е есен изобщо не е оправдание да ги забравяме у дома.

  1. Кожена чанта

Не само една, а няколко – малка, голяма, тип торба, раница….Имайте по една от няколко класически модели ги сменяйте според повода.

Вашият коментар