Парфюмите на Carolina Herrera разгарят чувства и предизвикват спомени

Историята на Carolina Herrera е история на страст, творчество и непоколебим стремеж към съвършенство. Създателката на една от най-популярните марки в света на модата и парфюмерията е родена в Каракас през 1939 г. под името Мария Каролина Хосефина Паканис и Ниньо. Първата си колекция дрехи тя представя през 1980 година и на 41-годишна възраст се впуска в света на модата. Предложените от нея облекла са приети с голям интерес, което провокира Каролина да се премести в Ню Йорк и да основе собствена марка –  Carolina Herrera. Днес, над 40 години по-късно, Каролина е сред емблематичните дизайнери на новото време. Определят я като една от най-добре облечените жени в света на модата. Любим дизайнер е на звезди като Шакира, Рене Зелуегър, Салма Хайек и Никол Кидман. Дрехи и парфюми с марката Carolina Herrera се предлагат в десетки бутици по целия свят.

Категоричният успех на Carolina Herrera в света на парфюмите започва през 1988 година

Тогава е представен първият аромат на марката, озаглавен просто Carolina Herrera. Уханието е проектирано от Карлос Бенаим и е подходящо, както за мъже, така и за жени. През 2016 година, по повод 35-ата годишнина от основаването на бранда, Carolina Herrera пуска отново уханието в лимитирана серия, създадена по модел на оригинала. Флоралната композиция подчертава в най-висока степен основните ценности на марката – елегантност, стил и съвършенство. В парфюма Carolina Herrera са преплетени зелени и цитрусови нотки в началото, последвани от букет от тубероза и жасмин в сърцевината, а базовият акорд е с дървесен характер.

Около 180 ухания представя марката Carolina Herrera през годините

Началото е поставено в сътрудничество с Карлос Бенаим. Завладяващи парфюми за Carolina Herrera са разработили също Алберто Мориляс, Ан Готлиб, Мари Саламан, Ан Флипо, Куентин Биш, Бруно Йованович, Кристоф Рейно, Доминик Ропион, Жак Кавалие, Морис Русел, Натали Гарсия – Чето, Каролин Дюмор и др. Всяко следващо ухание на Carolina Herrera запленява с висококачествените си съставки и иновативните концепции. Парфюмите на бранда имат лоялни последователи по целия свят.

Парфюмите на Carolina Herrera са разнообразни и завладяващи

В уханния каталог на марката всеки може да открие нещо, в което да се влюби. Ароматите на Carolina Herrera се открояват с изтънчена елегантност и загадъчност. Всеки от тях има своя собствена уникална история и идентичност. Вдъхновени от истински истории от съвременния живот, те съответстват на неговата динамика и характерна емоционалност. Парфюмите на Carolina Herrera подчертават увереността и желанието за успех на модерните мъже и жени, устремени да преследват целите и сбъдват мечтите си, да развиват талантите и демонстрират уменията си по категоричен начин.

Вашият коментар