Най-горещите чанти, които ще виждаме по улицата това лято

Новият сезон изисква нова чанта, но с толкова много опции, които можете да ни предложи пазарът, е трудно да решим какво да изберем. Не този и път обаче, защото сме подбрали най-добрите тенденции за дамски чанти през настоящото лято. Вижте ги!

 

Мини дамски чанти

Тенденцията, която се развива в продължение на няколко сезона, не е случайна. Мини дамските чанти вече са тук! Те са много удобни и практични. Нямате нужда от голяма чанта, в която да носите цялата си покъщнина, докато получавате болки в гърба и раменете. Освен това малките аксесоари обикновено са по-красиви и детайлни, така са едно истинско бижу.

Инвестирането в по-малка чанта също така ви дава шанса да купите нещо от класния дизайнерски свят с по-малки и много по-евтини версии на популярните марки. Но лесно можете да намерите и страхотни опции на главната улица или в любимия ви онлайн магазин.

 

Имитиращи кошница

Припомняйки отново модата през 70-те години благодарение на Джейн Бъркин, подобните на кошници дамски чанти се връщат като голям тренд и през това лято. Докато сламата може да изглежда като не особено луксозен материал за носене, когато става въпрос за тази тенденция, тя изглежда много, много добре. Този тип аксесоар е нетипичен, уникален, стилен и универсален.

Този стил е незаменим вариант, който ще изглежда еднакво добре по време на морската ви почивка или пък в най-видния столичен бар. Опитайте.

 

Ресни и пискюли

Всякакви ресни, шипове, пискюли и други стърчащи неща редовно се връщат на мода през определено време. И това лято не е изключение. Вече не е времето на флоралните мотиви. Времето ни предизвиква да крещим и изразяваме себе си смело и без ограничения.

Гледайки различни модели на дизайнери като Ели Сааб, Джорджо Армани и Алтузара, версията на този тренд е компактна и блестяща, точно като от седемдесетте години. Този стил е подходящ за всеки ежедневен аутфит и няма да съжалявате, ако се сдобиете и с такава нова чанта. 

 

Чанта за колан

Вече си припомнихме чокърите, якетата от деним и други стари трендове, но най-новата и най-неочаквана тенденция от 90-те години, която се завръща отново при нас, е чантата колан. Това лято обаче тя е лъскава или кожена, за разлика от полиестерните варианти от преди време.

За да се насладите на съвременната ретро тенденция, можете да я сложите върху най-лятната си и романтична рокля.

 

Металик

Намирането на дамска чанта, която ще си върви с почти всичко в гардероба ви, може да изглежда като трудна задача. Но благодарение на дизайнерската склонност за връщане към всички неща от 80-те години, металическите дамски чанти са отново на мода. Веднъж смятани за опасен избор, нюансите на сребро и злато вече са част от гардероба на съвременните и смели момичета.

 

Лято е и заслужавате да блестите не само с природната си красота, но и с най-горещите тенденции на годината. Не се притеснявайте да експериментирате, когато става дума за собствения ви стил, защото това ще бъде оценено от публиката. Бъдете елегантни, дръзки и модерни – това ще ви се отблагодари многократно във времето. Красотата винаги се отблагодарява!

Вашият коментар