Къде да открием професионални фризьорски инструменти

Може би сте забелязали, че през последните години кварталните фризьоски салони значително умножиха броя си и на практика вече можете да откриете такъв едва ли не на всеки ъгъл. Това разбира се е полезно, поне за хората като мен, които не обичат да си записват час и никога не знаят точно кога ще се нуждаят от услугите на фризьор. В и без това натовареното ни ежедневие, един ангажимент повече, макар и приятен, не винаги е удобство. И когато се сетите в последния момент, че за следващия ден трябва да оправите прическата си, тези квартални фризьорски салончета могат да бъдат наистина спасителен вариант.

 

Друг въпрос обаче е дали услугите, предлагани там са качествени, дали персоналът е квалифициран и разбира се съвсем не на последно място, дали използва професионални фризьорски инструменти. Да, колкото и нелепо да звучи, попадала съм и на такива, които постригват така, че по-добре сама да го бях направила пред огледалото в къщи с ножицата на баба ми.

 

Ако наскоро сте завършили курса по фризьорство и смятате да се впуснете в този бизнес, един от въпросите, които стоят пред вас несъмнено е от къде да си закупите качествени, професионални фризьорски инструменти. След като вече сте избрали, наели и оборудвали помещението, в което ще работите, трябва да обърнете внимание и на най-важното – това, с което ще творите или професионалните фризьорски инструменти.

 

Защо наблягам на това ли? Защото макар и на пръв поглед правенето на прически да изглежда лесно като детска игра и да сте го правили стотици пъти за себе си, или за приятелките си в домашни условия с пресата, закупена от хипермаркета и ножицата, която използвате във всекиндевието си, за да предложите на бъдещите си клиенти качеството, което търсят, ще трябва да си купите нужните професионални фризьорски инструменти – от най-дребните на глед аксесоари, като шноли за коса и гребени, до машинката за подстригване, пресата, тримерите и т.н. Разбира се за целта трябва да приготвите и съответната сума, тъй като професионалните фризьорски инструменти далеч не са евтини, колкото пресата за коса на промоция в хипермаркета, или китайските шнолички и сешоар в кварталния магазин.

 

Къде обаче можете да намерите качествени инструменти? За щастие имам подходящото предложение за вас и това е Artero.bg. Сайтът предлага наистина качествени испански инструменти, подходящи за всеки уважаващ себе си фризьорски салон. В богатия асортимент можете да намерите фризьорски ножици, машинки и тримери, преси и маши, сешоари, четки за коси и гребени, куфари, чанти и колани, в които да подредите инструментите си и въобще всичко, което може да ви потрябва за бъдещото ви начинание.

 

Защо да изберете Artero.bg? Защото след като на всеки ъгъл вече има фризьорски салон, вие можете да оцелеете в тази конкурентна среда само с талант и наистина качествени, професионални фризьорски инструменти, с които ще изпълните и най-невероятните идеи на своите клиенти, за да могат те отново да се завърнат във вашия салон, водейки и свои приятелки.

 

Марката Artero има над стогодишна история. Тя е основана през 1909 година в Барселона и сто и десет години трупа опит в производството и дистрибуцията на порфеионални фризьорски инструменти, както и такива за грижа за външния вид и грууминг на домашни любимци. Първоначално Artero започва производството на режещи инструменти и точила, но с течение на годините усъвършенства уменията си и разширява своя каталог, ставайки все по- разпознаваема и предпочитана не само в Испания, но и в цял свят. За да е в крак с динамичните пазарни условия, компанията инвестира в разработката на нови технологии и използва една от най-добрите стомани за изработката на своите ножици. С високото си качество и ергономичен дизайн, продуктите на Artero са добре познати в професионалните среди в цял свят, а вашите клиенти ще останат наистина доволни.

 

Вашият коментар