Как червилото ти да не се размаже под маската – няколко малки трика

Ако съюествува една неизбежна истина, то тя е, че когато изглеждаш добре, се чувстваш добре. Обществото прие и наложи маските като основен аксесоар от ежедневието. Докато голяма част от света е на пауза, дамите не трябва да забравяме за грижата към себе си и самочувствието, с което един хубав грим ни дарява.

Всички любители на червилата знаят, че носенето на любимия нюанс ни дава от онези специални  „дива“ вибрации. И така, питаш се: „Как червилото ми да не се размаже под маската?“. Е имаш кьсмет – ние отговаряме. 

Подготовка

Нека бъдем реалисти – дори най-дълготрайното червило не може да издържи под маската, ако устните ти са напукани. Подготовката на устните и превръщането им в гладка и мека повърхност, ще ти помогне да фиксираш червилото си под маската, без то да се размаже. За копринено гладки, готови за маската устни, опитай чистотата на хидратиращия балсам за устни EXOTIC LIPS от NLBeauty.

Очертаване

След като сме хидратирали и подготвили устните, то е време да преминем към следващата стъпка – очертаване на контур с молив за устни. Избери цвят близък до този на червилото, което ще използваш. Препоръчваме да разгледаш разнообразието от нюанси червила от козметиката на Николета Лозанова. Започни да нанасяш от „дъгата на Купидон“ до ъглите на устните и след това запълни цялата повърхност. 

Матиране

Искаш свеж външен вид, който ще остане такъв през целия натоварен ден? Избери матово червило – неговата формула приляга по такъв начин към усните, че се слива с тях и рискът от размазване е минимален. 

Тайният трик

Не е тайна, че когато се отнемат излишните цвят и блясък от устните, това ще удължи живота на червилото. Ако за теб беше тайна, сега ще ти разкрием как да я осъществиш. Вземи една носна кърпичка и я докосни с лек натиск към устните, за да отнеме от излишните цвят и блясък и да ги матира напълно. За още по-голяма сигурност, нанеси като завършек матираща пудра на прах – маската ти ще ти благодари по-късно.

Нищо не събужда самочувствието така, както това да носиш любимото си червило в подходящия момент. Използвай нашите трикове, за да удължиш живота на твоя най-верен приятел и да трансформираш деня си в прекрасен. 

Вашият коментар