Как да регулирате функцията на щитовидната жлеза със сок от нони?

Щитовидната жлеза участва в много важни процеси в организма на една жена. Такъв е например периодът по време на бременност – от зачеването до самото раждане, както и метаболитнитее процеси. По начало щитовидната жлеза е най-голямата от ендокринната система в човешкото тяло. Проблемите с нея за повечето жени започват след раждане и обикновено лечението е обвързано с приема на различни медикаменти, които имат за цел да регулират функцията на жлезата. Последни изследвания в областта обаче дават друга насока на лечение, обвързана с редовната консумация на сок от нони.

Именно с това по какъв начин нони сиропа може да ви помогне да регулирате функцията на щитовдината си жлеза – предстои да ви разкрием в днешната ни публикация.

Известно е, че екзотичния плод нони се ползва като целебно средство още от преди 2 000 години в източните страни като Китай, Индия, Таити и други. Растението Morinda Citrifolia, чиито плодове се използват за направата на сок от нони, расте щастливо, изложено на мекия тропически климат в Хавай. Подсилвано от плодородните почви на тези герографски ширини, позволява на bio-vital.net да предлага 1000 мл. от природния лековит сок, на изгодна нони цена. В тази връзка, сдобиването с повече количество от вълшебната напитка не е невъзможно, а ползите от нея за организма и по-специално за щитовидната жлеза са редица.

Както е известно щитовидната жлеза отговаря за състоянието на метаболизма, растежа и развитието. Именно това е и причината жените, които страдат от проблеми с нея да имат наднормено тегло, да бъдат подвластни на депресивни състояния и да страдат от болки в ставите. Това естествено са само малка част от последиците, които се забелязват при нарушена функция на щитовидната жлеза. За щастие нони сокът оказва противодействие и регулира функцията на най-голямата жлеза от ендокринната система. Този природен дар съдържа в себе си 18 полезни аминокиселини, още витамини и полезни минерали. Слави се като мощен антиоксидант и противовъзпалително средство. Една от основните му функции е да посилва имунитета и метаболизма, като привежда в ред всички нередности, появили се с годините в организма на човек.

Освен да регулирате функцията на шитовидната си жлеза със сок от нони – можете също така да го използвате, за да потушите някои и от последиците, които проблемите с жлезата са оказали върху цялостното функциониране на процесите в организма ви.

Нони сиропът помага при:

– диабет;
– хепатит;
– тумори;
– кисти;
– безплодие;
– менструални болки;
– запушени маточни тръби;
– артрит и ставни болки;
– остеопороза и фрактура на костите;
– астма, синузит, кашлица, катар, бронхит;
– мигрена и главоболие;
– депресия;
– болести на простатата и много други.

Относно правилните дози, които трябва да приемате от напитката – добре е да знаете, че те са различни за възрастни и за деца. Докато при възрастния индивид със сок от нони се цели отстраняването на някои проблеми, следствие на годините и начина на живот – при децата нони сиропа трябва да се използва единствено за подсилване на имунната система и пречистване тялото от паразити.

Дневния прием от възрастен човек е максимум 60 мл., като най-добре да приемате по 30 мл. два пъти дневно от сока. За деца количеството, което е подходящо, бива наполовина. При желание може да разреждате сока с вода, като това по никакъв начин не влияе на целебните му свойства.

Повече информация за напитката сок от нони, благоприятния й ефект върху организма и актуалната й цена може да откриете на bio-vital.net или с позвъняване на телефон: +359 883 73 33 66.

Вашият коментар