Как да изберем идеалната булчинска рокля за бременни – съвети и предложения от Евиза

Как да изберем идеалната булчинска рокля за бременни? Съвети и предложения от Евиза

Много бъдещи булки се чудят дали растящото коремче няма да е пречка в намирането на идеалната булчинска рокля. За щастие, дните, когато бременността предизвикваше смут или предизвикваше неудобни погледи от семейството или гостите на сватбата, отдавна са отминали. С такъв огромен брой кройки и модели рокли, които може да намерите в каталога на онлайн магазин Евиза, няма пречка да изглеждате ослепително и феноменално дори с пищно коремче в самия край на бременността.

Или да отложим сватбата?

Решението за датата на сватбата и нейното протичане трябва да бъде 100% на булката и младоженеца. Сватбата на бременни може да бъде проблемна за тези булки, които имат противопоказания за физическа активност, пренапрежение или тези, които са в напреднала бременност. Спомнете си за подути крака, стомашни заболявания или умора. Но ако бъдещата булка се чувства страхотно, нищо не трябва да пречи да си каже „Да“… Още повече булчинската рокля!

Какво да търсите при избора на сватбена рокля за бременни?

Преди всичко удобство! Самата бременност може да бъде доста тежка, така че не си струва да купувате рокля, която ограничава движенията или е твърде тясна. Най-важната характеристика на роклята трябва да бъде възможността да седи свободно. Също така е важно да имате място за храна и напитки – коремът ви може да промени размера си в течение на дългия ден.

Стилът има значение

За съжаление, въпреки най-добрите намерения, не всяка кройка на сватбена рокля ще бъде удобна за бременната булка. Докато ранната бременност, която много често изобщо не се вижда, не е пречка за носенето на рокля с „ниска талия“, с изпъкнало коремче такъв модел ще бъде направо натоварващ. По тази причина дизайнерите на Евиза разработват сватбените рокли за бременни, съобразявайки променящата се фигура на булката.

Трите най-популярни модела по време на бременност (особено този за напреднали)

Империя, рокля с А-силует и вталена класическа рокля. Empire е модел, разкроен под бюста и даващ много свобода около талията. Много често долната част на роклята е изработена от нежна и ефирна материя, която не ограничава бъдещата булка както в танците, така и в почивката в седнало положение.

Класическата А-образна рокля е перфектното предложение за жени в средата на бременността. Важно е коланът на роклята да е по-скоро еластичен, ще улесни седенето и няма да е смущаващо. Долната част на роклята и нейната кройка ще ви позволят много комфорт при танци или движение. Изборът на тази рокля ще бъде идеален и за жени, които искат да скрият повече.

Класическата вталена рокля ще бъде перфектна на всеки етап от бременността. Нищо не подчертава така красиво красотата на бъдещата майка, както тясна рокля. На пазара има много модели, от съвсем семпли до такива във формата на русалка. Със сигурност ще бъде перфектен модел за сядане и позиране за снимки, но си струва да го тествате в „танцова ситуация“, преди да го закупите, за да сте сигурни, че няма да ограничава Вашите танцувални движения.

Най-важното е да се чувствате добре

Без значение какъв модел рокля ще избере бременната булка, най-важното е тя самата да се чувства специална в нея. Не си струва да следвате сляпо модата и тенденциите, защото понякога и най-обикновената рокля може да покаже цялата красота на една жена, а сложната конструкция на роклята и десетките ненужни аксесоари могат да провалят вечерта на всяка булка, не само на очакващата дете. И накрая, не забравяйте да купите роклята в последния възможен момент. Защо? Е, купуването на рокля 3 месеца преди планираната церемония е рисковано, защото не сме сигурни как ще се държи тялото ни. При поръчка на рокля в нашия онлайн магазин evizabg.com, бъдещата булка получава гаранция за перфектния размер на роклята.

Късмет в избора на Вашата мечтана рокля!

Вашият коментар