Какво трябва да може, има и знае всяка жена над 30

Всяка жена е различна. Всяка една е уникална, красива по своему, вдъхновяваща, романтична, а защо не и бунтар, мъжко момиче или дори мъжкарана, бунтар и малко дива…Но е жена. И колкото и понякога да не иска да го признае – й харесва да бъде нежния пол. Не слабият – нежният!

И още нещо, всяка истинска дама има своите малки тайни  – за  стил, за красота, за самочувствие, за тонус.

А това означава, че тя си има и арсенал от задължителните неща, които трябва да притежава. Някои от тях са в материален план, други са по – скоро емоционални, някои са свързани с мода, други – с усещане, със страст, с трепетите от живота.

И така, какво трябва да има, може и знае всяка жена?

Кариера

Хубава работа – не е задължително да е мечтаната, но поне да й носи удоволствие, да я кара да се чувства значима, жива и да й носи удовлетворение.

Жилище – не е нужно да е голямо. Може да е малък кокетен апартамент, мансарда в сърцето на града, но да е нейно – по неин стил и вкус.

За тонус

Режими – тук говорим за режим на кожата, така, че да не позволяваме времето да остави своите белези върху тялото. Режим на тренировки – колкото и да ви се струва трудно в началото, опитайте се да създадете рутина за трениране – три – пет пъти в седмицата. Ще усетите промяна не само по тялото, но в настроението си. Режим на хранене – те вървят с горното – забравете за диетите, те не са модерни. Определете си режим на хранене, който да  не ви тежи и дори и да имате прегрешения, да не се самообвинявате за това.

Мода и дрехи

Красиво бельо – не можем без него. Инвестирайте в качествено и удобно бельо, с което да се чувствате най – красивата. Няма да повярвате какво самочувствие ще ви даде. Изберете модел, който ще подчертае всяко едно предимство на вашето тяло.

Малка черна рокля – тя прави жената да изглежда елегантна, а освен това има вариации на визии според това, с какво я комбинираме  – сандали, висок ток, кецове или балеринки.

Бяла риза – това е дреха, която е идеална в комбинация с елегантен панталон, с пола, с дънки…

Бялата тениска – тя се съчетава с по-елегантен панталон и високи токчета, с дънки и кецове, висок ток и палто, с кожено яке, дори с пола.

Дънки – за тях винаги има време и повод да ги обуете. Те са класика – удобни, модерни и винаги актуални.

Класическо зимно палто – още една универсална дреха, която може да носите в офиса или ежедневието си.

Аксесоари

Оригинални обеци/колие/гривна – те променят визията и са чудесно допълнение към аутфита.

Скъп часовник – ако имате такъв, не ви трябва гривна дори. Инвестицията е скъп часовник е нещо, което не всеки оценява, но дава изключителна добавена стойност към визията ни.

Парфюм – усещането и асоциирането на миризми с даден човек, спомен или емоция е факт, а нали знаете, че носът е един от най-развитите сетивни органи – носът. Миризмата е спомен, емоция, еуфория…

Секс играчки – няма какво да се лъжем, сексът е част от самочувствието ни. Добрият сексуален живот ни дава усещането, че сме по-женствени, обичани и отдадени на партньора си.

Секси бельо – не на последно място – независимо на колко години сте, не спирайте да си купувате секси бельо. Дантела, смели цветове, сатен – това винаги ще поддържа вашия сексапил.

Вашият коментар