Какво е модерно сред дамите – Зима 2019/2020 в Bazar.bg

С календара, който вече е официално в есенен режим, e време да се справяме със свежия хлад във въздуха. И макар че не винаги се радваме на студено време, именно зима 2019/2020 може да се окаже нашата възможност да си намерим най-страхотните дамски дрехи в Bazar.bg!

Лятото вече не е нищо повече от далечен спомен. Време е да започнете да мислите как да подредите новия си гардероб в естетически ред. Вижте какво ще е на мода този сезон!

Флорали

Флоралите някога ли са били извън тренда? Смятаме, че не, но през следващия сезон те ще са по-модерни отвсякога, значи трябва да сте с пълен флорален външен вид. Вземете си облекло от висок клас и изберете стилове с приглушен основен цвят и ярки, декоративни венчелистчета, разпръснати напречно.

Гигантски чанти

След сезоните, прекарани с натъпкване само на най-важните ни вещи в най-малките, най-мъничките чанти, в които телефоните ни не биха се вписали, тази зима пак е време да извадим големите чанти! Това е страхотно, защото на мода се връща практичността.

Някои от най-големите марки чанти вече пуснаха страхотни артикули, които ще ви се иска да притежавате.

Заострени пръсти

Познавате своя Арабеск? Ако не знаете за какво говорим, ще ви намекнем, че през следващия сезон акцентът върху обувките е насочен към заострените пръсти и обувките балерини. Точно заострените „муцуни“ на обувките бяха изключително модерни преди десетина години и сега, очевидно, пак излизат на бойното поле. Ако тогава не сте носили от тях – време е да поправите този си пропуск!

Пайети

Пайетите също бяха поизлезли от мода напоследък, но се връщат с пълна сила и са една много подходяща опция, която можете да изберетр за коледното парти в офиса или пък друго зимно празненство. Когато навън всичко е мрачно и сиво, време е да заблестите!

Пух. Много пух

Ако пайетите не са вашето нещо, добавете малко друг вид акцент към външния си вид с игриви текстури. Т.е. много, много пух. За да излезете с цялата тази перушина или козина, ще трябва да се откажете от всички грижи за елегантен силует и да прегърнете по-обемните облекл. Под голямото рошаво палто обаче можете да носите елегантна, фина перлена рокля. И да бъдете звездата на вечерта!

Пухени якета по-конкретно

Пухените якета рядко са извън менюто, но точно както изглеждаше да се превърнат в леко застоял пазар, външният им вид навлиза в нови сфери, тъй като през следващия сезон те се оказват една изключително жизнеспособна опция. Независимо дали е изрязано и металик, голямо и тонално, температурата на замръзване ще представлява проблем през нощите през следващата зима и вече не можем да чакаме.

Луксозни bucket шапки

Шапката bucket от 90-те се появи отново няколко пъти през последните няколко сезона, но за зима 2019/2020 получи много луксозно рестартиране. При Том Форд и други марки, големите размери шапки получиха пухкавата обработка от изкуствена кожа, което ги направи (най-накрая) есенни и зимни. Междувременно други модни къщи ги показаха в кожа с мрежести воали, докато при Валентино стилът (и скулптурните) се движат все така в посока на най-висшия стил.

Обемни рамене

Раменете бяха големи на подиумите за есен/зима 2019 и това ще продължи и през новата година, но не по суров и подплатен вид, като дизайнерите вместо това украсяват рокли и ризи с преувеличени, подпухнали детайли на рамото. При повечето дизайнери момичешкият щрих акцентира върху вече женствените, флорални дизайни, докато Givenchy и Alexander McQueen например използваха подпухналите ръкави като забавен контраст при фините тоалети.

Много жълто

Ако се страхувате да се насочите към сивите зимни месеци и имате гардероб, който е също с мрачни и студени цветове, тогава през следващия сезон може да искате да добавите ярко жълто към стила си. Цветът ще е навсякъде – от огромни слънчеви жълти рокли на Marc Jacobs, Off-White и Roksanda, до елегантни ежедневни дрехи във Fendi и Balenciaga. Независимо дали искате да внесете само едно докосване в ансамбъл или да опитате в жълто от главата до петите, има много вдъхновение, което ви очаква.

Вашият коментар