Какви дънки са модерни през 2020

Модата постоянно се променя, независимо за какво говорим. Дънките, още от началото на съществуването си, набират все по-голяма популярност. Ако има нещо, на което жените винаги казват “Да!” то това е нов чифт дамски дънки. Независимо дали отивате на почивка, обикаляте в парка или сте на работа, дамските дънкови панталони са един чудесен избор. Сигурни сме, че във всеки гардероб има поне няколко чифта, но още един никога не е излишен, особено ако е последен писък на модата за 2020.

 

Какви типове дънки са модерни през 2020

Време е да забравите за ниската талия, която години наред беше на чело на класациите. Когато избирате дамски дънки, най-важното е те да ви бъдат удобни, защото само когато това е факт, вие бихте изглеждали добре в тях. През 2020 заложете на:

  • Еластични – те приемат формата на тялото ви, като описват най-правилните извивки. Подходящи са за всяка фигура и могат да бъдат съчетани, както в спортно, така и в спортно-елегантно дамско облекло;
  • Скъсани – и тази година остават сред топ 3 на модните класации. Те са чудесен избор за всяка дама, която се придържа към спортната визия. Съчетайте с цветни маратонки и топ и бъдете неустоими, където и да сте;
  • Вталени – вталените дамски дънки с разширени крачоли са отново тук. Те са изключително удобни, но в същото време не са подходящи за всяка фигура.

 

На каква температура се перат

Обикновено всеки чифт има етикет, който дава нужната информация. Ако искате да ги запазите за по-дълго, перете ги на ръка, с по-хладка вода. Знаем, че ежедневието на всяка жена е изключително забързано и е по-лесно да ги пусне в пералнята. В такъв случай, обърнете своите дънкови панталони от вътрешната страна и ги перете на температура не по-висока от 40 градуса. Така ще може да им се насладите за още дълъг период от време. Най-добре е да ги сушите на открито, но ако предпочитате сушилна машина, заложете на програмата с най-ниски градуси.

 

Как да ги поръчаме онлайн

Онлайн пазаруването е най-бързият, лесен и удобен начин. То ви позволява да разгледате хиляди предложения и да изберете тези на най-достъпни цени. Дамските дънки от Pause Jeans са изработени от висококачествени италиански платове, които ще ви създадат комфорт и вдъхнат увереност. Ако искате да бъдете различни и да изпъкнете пред другите, заложете на нашите продукт. Поръчката става само с няколко клика, а за да изберете най-правилния модел, всеки от тях има таблица, показваща големината на размерите, както и състава. Добавете в кошницата, завършете поръчката и в рамките на няколко работни дни ще се сдобиете с нова, перфектна визия.

Вашият коментар