Какви добавки за горене на мазнини са подходящи за жени, съвети от HealthStore

Неправилното хранене, липсата на достатъчна физическа активност и стресът в ежедневието, са сред основните причини за излишъка от калории, който се натрупва и складира в тялото под формата на мастни депа. Тъй като са по-суетни от мъжете, много жени прибягват до помощни средства за изгаряне и изчистване на мазнините. Доста от предлаганите на пазара хранителни добавки имат именно такава функция – горене и отвеждане на мазнините от тялото. Преди да започнете прием обаче уверете се, че суплементите, които приемате, са наистина качествените и безопасни.

По какви критерии да подберете правилните добавки

Ако с настъпващия летен сезон, оформянето на красив силует и стройна фигура е мечтана цел и за Вас, то възползвайте се от най-подходящите продукти, стимулиращи топенето на мазнини. Фокусирайте се обаче върху ефикасни и същевременно безопасни опции. Изберете суплементи, чиито съставки са извлечени по естествен начин и съдържат естествени стимуланти, повишаващи енергичността и намаляващи апетита. Това са най-често добавки с почти изцяло натурални стимуланти, като: Л-карнитин, кофеин, зелен чай.

Кои добавки за горене на мазнини са най-ефективни за жени

Когато говорим за добавки за изгаряне на мазнини, подходящи за жени, най-популярни са антицелулитните средства, таблетките, които потискат желанието за хранене, фетбърнерите. Някои от суплементите, освен отвеждане на мастните клетки, стимулират и изграждането на мускулна маса. Имайте предвид, че за да постигнете оптимални резултати, е необходимо да комбинирате приема им с редовни тренировки и балансирана диета. Ако приемате много въглехидрати и консумирате алкохол, шансът за постигане на желаните цели драстично намалява. Какви суплементи ще откриете на сайта на Хелтстор:

  • CLA (конюгирана линолова киселина);
  • Антицелулитни продукти;
  • Л-карнитин;
  • Блокери;
  • Таблетки за потискане на апетита;
  • Липотропни фетбърнери;
  • Термогенни фетбърнери;
  • Диетични шейкове.

Защо да изберете продуктите на Хелтстор

С течение на времето ние се утвърдихме като благонадежден и коректен ритейлър. Клиентите ни се доверяват, защото при нас получават изцяло сертифицирани продукти, както и експертни напътствия и съвети за безопасен и ефективен прием, от нашите консултанти. Лесно е да навигирате и пазарувате чрез нашата уеб платформа, където изборът е неограничен, а цените – изключително достъпни. Посетете ни и Вие и си подарете перфектната фигура и доброто самочувствието, които заслужавате!

Вашият коментар