Има ли значение цената на един вибратор

Секс магазините предлагат на потребителите огромно разнообразие от секс играчки, сред които най-много се отличават различните видове дилда и вибратори. Макар да се предлагат и много други продукти, все пак тези държат първенството.

Както и при всичко друго, голямото многообразие несъмнено води след себе си и много широк спектър от цени, сред които да се намери по нещо за всеки джоб и бюджет.

Съвсем естествено, на фона на всички тези продукти и на тези цени, вариращи в толкова широки граници, не е изненадващо, че много хора си задават въпроса дали има значение цената за качеството на играчката и за удоволствието, което тя носи.

По-висока цена означава повече екстри

Изобщо не е задължително да има връзка между цената на един вибратор и удоволствието, което той може да донесе. Въпреки това, обикновено по-високата цена означава повече екстри и повече възможности.

Обикновено по-скъпите вибратори могат да работят на различни степени, което им позволява да функционират на различна мощност, с различен интензитет на импулсите и вибрациите.

Много често те предлагат и допълнителни екстри за още повече стимулация. В повечето случаи става дума за разклонение на уреда, което е предназначено за допълнително стимулиране и на клитора.

Дилдото е на по-ниска цена, но не по-малко интересен избор

Обикновено дилдото е без батерии и в случая се разчита само и единствено на въображението на неговия притежател. То не излъчва вибрации и импулси, а прави само онова, за което вие го използвате.

То често струва много по-малко от класическия вибратор, но въпреки това, според мнозина то е много по-реалистично като вариант, защото изглежда по-истинско като изработка, форма и размер.

Качеството на изработката също има значение

Един от факторите, които оказват значение върху цената, това е и качеството на изработката на продукта. Според материята и неговата реалистичност, предметът може значително да се оскъпи.

От къде да си купим вибратор

Ако си търсите вибратор или пък дилдо, най-вероятно ще се чувствате много по-комфортно от възможността да го купите онлайн. В интернет се предлагат много еротични магазини (вижте например Sexo.bg), където можете да намерите чудесни продукти на невероятни цени.

Пазаруването по интернет ще ви бъде особено комфортно ако сте от по-срамежливите потребители, които се стесняват, когато купуват продукти за интимно ползване.

Вашият коментар