Идеи за перфектния сватбен подарък

Намирането на перфектния сватбен подарък не е лесна задача, особено след като всяка двойка има различия в предпочитанията. Ето защо ви предлагаме творчески, традиционни и персонализирани идеи за сватбени подаръци, които можете да закупите от повечето големи онлайн магазини. Що се отнася до сумата, която трябва да вложите, изберете бюджет според вида на връзката, която имате с младоженците.

Корк глобус

Изненадайте булката и младоженеца с креативен глобус от….корк. Така младоженците могат лесно да проследят своите пътувания и проучвания.

Готварска енциклопедия

За двойката, която обича да готви заедно и прекарва много време в кухнята, емблематична готварска книга е креативна идея за сватбен подарък, а същевременно е и изключително полезна и ще изглежда страхотно на рафта.

Гурме подарък

За любителите не само на готвенето, но и на гурме кухнята, може да подарите кошница със супер луксозни лакомства – сирена, вино, дъска и ножове за рязане на сирената, сладки изкушения от шоколад.

Комплект халати

Никой няма да остане безразличен пред красиви луксозни халати за баня. Въпрос на избор е дали да бъдат в един цвят или в различни.

Картина

Тук трябва да познавате добре вкуса на младоженците, за да улучите стила, който ще им хареса, но една абстрактна картина ще стои чудесно на всяка всекидневна.

Арома дифузер

Сет от няколко етерични масла афродизиаци и луксозен дифузер ще зарадват всяка млада двойка и ще допълва чудесно домашната атмосфера.

Професионална помощ за декориране

Ако скоро омъжената двойка планира да се премести или иска да закупи чисто ново жилище, помогнете им да го превърнат в уникален дом, който показва стила им. Подарете им класически дизайнерски пакет, който ще им осигури консултация с професионален интериорен дизайнер. Дизайнерът може да им помогне да изберат цветове, материи и да започнат да планират мебели. Заетите двойки или тези, на които им липсва умението за декорация, наистина ще оценят този внимателен сватбен подарък.

Изделия от изкуствени рози

Цветята имат силата да променят всичко. Но свежите букети имат много малък живот, т.е няма да може да им се радвате дълго време. Затова помислете нещо оригинално, креативно и красиво. Като фигурка с изкуствени рози, която ще внесе свежа струя във всяка стая. А цветята винаги ще им напомнят за сватбения им ден. 

Арт принт

Ако сте по-близки с булката и младоженеца, съберете техни снимки, от моментите преди да се познават до настоящия и направете арт принт. Надали има човек, който ще остане безразличен към подобно лично изпълнение и една ретроспекция на момента до сватбата.

Персонализиран сет за хранене

Сет за хранене звучи скучно, но не и ако е персонализира. Това може да е с имената на младоженците, с техните ликове или с послания за тях.

Бамбукова чиния за сервиране

Бамбуковата чиния за сервиране с форма на лотос е чудесен подарък за домакинството и особено за двойка, която обича да посреща гости.

Табелка за врата

Красива табелка за врата с имената и фамилията на новото семейство е необичаен, но изключително полезен подарък, който ще влезе веднага в употреба.

Кутия със сентенции

Красива дървена кутия с инкрустирано сърце е чудесно решение за сватбен подарък, ако нямате много големи финансови възможности. В нея може да има сентенции или послания, с които младата двойка да започва деня си.

Бронзова дъска

Това е много стилно предложение и ще се хареса безспорно на всеки. Тук може да има място за снимки, за записки, да бъде с малки осветителни тела или да бъде персонализирана с имената на младоженците. 

Вашият коментар