Знаци, че се возите в колата на жена

Да влезеш в колата на жена е като да влезеш в друго измерение. Защо седалката й е твърде близо до волана? Какво прави кошчето за боклук тук? Има толкова много странни неща, които просто нямат смисъл за мъжете, но очевидно са съществени за една дама. Ето някои от тях.

Резервоарът е винаги пълен или наполовина пълен, когато и да направите оглед на кола, карана от жена. Жената зарежда до горе за нейно спокойствие. Не позволява на индикатора за гориво да падне под половината, защото иска да знае, че винаги има достатъчно гориво, за да стигне от точка А до точка Б. 

Има много място на задните седалки. Това е така, защото седалката на водача е избутана докрай отпред. Повечето момичета са по-ниски от момчетата. С тази позиция на шофиране дамата има добър захват на волана и може удобно да достигне педалите. 

Сенникът е почти винаги свален. Освен да предпазва очите от слънцето, този визьор има и друга употреба. Една дама винаги се грижи гримът й да е в перфектно състояние. Същата работа върши и огледалото за обратно виждане, но огледалцето на сенникът е по-удобно. 

Винаги в колата има монети. Дали те ще са в отделенията на вратите или пък ще са скрити в жабката за спешни случаи, една дама винаги има налични монети, за да не се налага да взема чантата си, когато трябва да плати за паркиране. 

Колата на една дама винаги е организирана. Грешно е схващането, че е задължително колата на една жена да е разхвърляна. Всъщност много дами имат практични органайзери за багажник, за да държат подредени дори резервните си обувки, чанти и какво ли още не. Това е и причината често в една дамска кола да има и малко кошче за боклук.

В колата винаги ухае приятно, тъй като дамата използва за ароматизатор собствения си парфюм – без значение дали умишлено го пръска върху седалките или го използва случайно, когато се приготвя да слезе от колата.

Вашият коментар