Защо е важно да имаме хубав маникюр?

 

Като деца много от нас, жените, обичат да разглеждат кутията със съкровища на майка си, на баба си или на по-голямата си сестра. Не винаги съдържанието е скъпоценни камъни и диаманти, но всички онези лъскави брошки и копчета, ни очароваха. Освен бижутата, които бяха на наше разположение, когато никой не ни гледаше и цветовата гама от лакове привличаше погледа ни. Виждали сме как майка ни е с оцветени нокти и ние сме искали такива нокти. Случвало ли ви се е да се лакирате сами като малки? – На мен да. Но не винаги успешно. Често изглеждаха като буря от цветове без очертания и равномерност. Като вече пораснали деца и искащи ноктите ни да са перфектни по форма и цвят, но е трудно да поддържам искащото ниво, аз се доверих на специалисти за маникюр Бургас – студио за маникюр и педикюр „Hrisi nails“.

Често смятаме, че маникюрът е лесната част от нашата завършена визия – оформяне, лак и готово. Но не винаги това е достатъчно. Понякога е нужна терапия за ръце и нокти, тъй като климатичните условия, работната среда, домакинската работа нанасят невидими или видими вредни следи върху нашата кожа и нокти. Трябва да полагаме грижи, за да се чувстваме здрави и красиви. Освен при жените грижата за здрави ръце и нокти се отнася и за мъжете. Те също имат нужда ръцете и ноктите им да са здрави, гладки и силни.

Важни неща, на които да обърнете внимание са да държите ръцете си чисти – това предотвратява попадането на бактерии и гъбички, които се задържат върху нокътната плочка или под нея. Носете ръкавици при миене на съдове, почистване или използване на химикали. Подрязвате ноктите си редовно, но не изрязвате кожичките, по-добре ги подбутнете с нокът или със специален уред за кожички. Използвайте хидратант.

Ако нямате време в забързания ежедневен живот, който ни заобикаля, желаете да сте добре поддържана и с изключителен маникюр жена, можете да се доверите на професионалистите от студио за маникюр и педикюр „Hrisi nails“. Тук ще усетите приятна атмосфера и ще се погрижим вие да се чувствате специална.

Коя жена не си мечтае за красиви дълги нокти, които да украсят крайчетата на пръстите и за здрави и красиви нокти, които да впечатляват нас самите и околните. Бъдете неотразими, бъдете зашеметяващи в ръцете на професионалистите от „Hrisi nails“ студио. Нашата мисия е при всяко ваше посещение при нас вие да останете доволни и да се чувствате перфектни и желани, да се наслаждавате на живота. Очакваме ви!

Вашият коментар