Елегантни рокли големи размери за пълни дами

В живота на съвременната жена има много причини да изглежда шик. За жени със заоблени форми модните дизайнери дават възможност за избора на очарователни модели рокли големи размери. Гамата е широка, така че всяка жена ще успее да намери „нейния“ тоалет според вкуса и формата си.

Богат избор от рокли големи размери за ежедневни и специални поводи можете да намерите на maxifashion.bg.

На първо място, обърнете внимание тоалетите с флорални мотиви. Те са вечната класика.

Противно на очакванията, вечерната рокля за жени с наднормено тегло не трябва да е тъмна. Изберете ярки тоалети, съветват дизайнерите! От червените нюанси е по-добре да спрете на бордо, рубин, слива, череша. За добре оформена фигура, която е само малко по-голяма от стандартната, ще бъдат много подходящи светлите нюанси на розово, коралово и ягодово.

Какво трябва да знаете, когато избирате вечерни рокли големи размери?

За дами с яркочервена или черна коса са перфектни вечерни рокли с големи размери в тъмнозелени, изумрудени нюанси и цвета на младата, нежна трева. Кремавият цвят привлича със своята свежест, но е подходящ само за средно пълни жени, а за по-едрите е препоръчително да не залагат на модели, издържани в светлозелени и ментови цветове.

За щастливите собственички на крака с прекрасни извивки ще са подходящи рокли за специален повод до средата на коляното или малко по-къси. Костюми до средата на бедрото са приемливи за буйни млади жени със стегнати крака.

Сред късите модели вечерни рокли има доста подходящи опции за тези, които искат да прикрият корема си. А тоалетите с отворена линия на раменете ще паснат перфектно на дами с красиви ръце.

Рокли големи размери с дълбоко деколте могат да се избират от млади жени със съблазнителна форма на гърдите и перфектна кожа. И разбира се, ако купите вечерна рокля, дълга до пода, можете да прикриете твърде големите бедра, проблемните прасци и въобще всички недостатъци на краката.

Що се отнася до моделите с тънки презрамки, те не подхождат на всички пухкави дами. Ако обаче държите да носите тоалет с такава горна част, можете да украсите раменете си с красив шал или тънка наметка. Сред цялата гама от стилни рокли големи размери най-популярните са:

  • Рокли с V-образно деколте
  • Рокли с А-образен силует
  • Рокли в гръцки стил
  • Рокли със свободна кройка
  • Рокли с висока талия

Когато избирате изящно облекло, обърнете внимание на факта, че за едно и също събитие жените от различни възрасти е по-добре да избират различни модели. Има и друго. Купувайки рокля за бала, майката на довчерашната ученичка не трябва да засенчва красотата на своята дъщеря. Шаферките и другите гости на тържествената брачна церемония е необходимо да изглеждат по-скромно на фона на булката. Тези правила също трябва да се следват.

Вашият коментар