Детски дрехи, които могат да бъдат и коледен подарък

С наближаването на празниците, все по – често се замисляме какво да подарим на детето за рождения му ден. Обикновено първата мисъл е играчки, но у дома има вече толкова много…Книжки? Надали ще му харесат! Тогава какво да е? Защо не някоя хубава дрешка! Малките растат толкова бързо, че докато се обърнем и панталона, който им купихме само преди месец, вече е станал по – къс. А обувките май стягат крачето. Ето защо нови дрешки винаги са добре дошли, а ако и се харесат на детето, ще го зарадват като подарък под елхата.

Един от най- лесните и удобни начини да купите дрешки е на dressmania.bg. Просто влезте в сайта и разгледайте стилните предложения. А за да ви улесним ще ви подскажем с няколко идейни предложения.

Бебешка блуза в сиво с принт палячо. Тя е от памук и се има 2 копчета на лявото рамо, и свеж принт.

Фин памучен анцуг за бебето или комплект от 3 части – анцуг долница, блузка и анорак с качулка, е чудесна идея за подарък, с която ще зарадвате всяка млада майка.

За по- големите деца може да изберете Изключително дебел и плътен детски анорак в зелено и синьо с качулка с различни апликации.

Всяко дете обича да спортува. Ето защо комплект от 3 части – анцуг в цвят тъмно сив, горница с качулка и долница, блузка с дълъг ръкав, ще зарадва малчугана.

Една дама, колкото и да е малка, трябва да бъде стилна. Затова й подарете нежна розово-червена грейка, с качулка.

За малкото момче е подходяща мека, пътна блуза за момче с атрактивен принт и апликация или сива памучна блуза с дълъг ръкав и обло деколте.

И не на последно място като предложение – ръкавички. Те са идеални за този сезон и ще са в помощ на ледената пързалка.

Вашият коментар