Дамското портмоне от естествена кожа – ежедневният спътник в съвременния живот на всяка жена

 

 

Живеем в XXI-ви век, когато на мода е еманципираната, силната жена, която сама се справя с всеки проблем и устоява със смелост и твърдост на съпътстващите я трудности. Съвременната жена вярва в себе си и собствените си възможности. Тя е с добро образование, грамотна, със силна емоционална интелигентност и знае как да процедира, за да успее в този живот. В материалното съвремие дамата се нуждае не само от ролята на домакиня, майка и съпруга, но и да бъде успешна в своята кариера и да отстоява своите собствени ценности и интереси. Всяка себеуважаваща се жена се стреми към утвърждаване на своята индивидуалност и влага усилия и енергия за постигане на собствените си мечти и усъвършенстване на хобитата си. Ако обича фотография, например, жената отделя значително време за това свое хоби.

За постигане на известна свобода е необходим прогрес във финансово отношение. Няма нищо по-секси от интелигентна жена, успяла в своето професионално поле, чиято заплата е достатъчна за покриване на собствените й нужди и тези на семейството й. Успялата жена се характеризира с поглед, изпълнен с увереност и смелост. Тя е последователна в своите действия и следва мечтите и целите си постоянно, благодарение на което ги постига. Прогресивната дама посещава стилни места – висококачествени заведения, известни курорти и исторически забележителности. Нейната обаятелност приласкава мъжките сърца.

Еманципираната, успялата жена постига всичко. За нея няма невъзмжни неща. Тя може да е бизнес дама, успешна IT специалистка и т.н. Нейната креативност й придава увереност и смелост. Тази жена се справя сама и плаща сама закупените от нея неща. Тя предпочита кожените портмонета от естествена кожа, защото те са олицетворение на лукса и добрия вкус. Портмонето й е с интересен дизайн. Най-вероятно има емблема на някоя известна марка, занимаваща се с произвеждането на изделия от естествена кожа. Тя държи портмонето си уверено и плаща с финес. Дамското портмоне може да е и по-голямо, за да събира всичко, което й е необходимо. В него цари подреденост, защото при успешната жена всичко е на своето място. Банкнотите са в едно отделение на портмонето, а монетите в друго. Дебитната карта е в трето отделение, а кредитната в четвърто. Такъв тип жена се отличава със своята комуникативност и проницателност. Тя знае какво иска от живота и го постига с лекота. Определено създава усещане за респект, когато плаща сметката, вадейки своя кожено портмоне, което допъва отлично нейния аутфит.

Известна е мисълта, че всяка дама трябва да има в гардероба си по една малка черна рокля, с която да привлича и съблазнява мъжките погледи. Можем да добавим и че всяка съвременна жена е добре да носи портмоне от естествена кожа в дамската си чанта, с който да засвидетелства своята успешност, стил и усет към модата.

Вашият коментар