Гривните за мъже – необходимия моден аксесоар за лятото

Гривните за мъже винаги са били пренебрегван леко моден аксесоар от силния пол. Но това трябва да спре до тук, защото през 2017, годината на пътуването, мъжете ще поемат на пътешествие, в което ще преоткрият себе си и вкуса си за аксесоари. Супер модерни ще бъдат за господата леко лежерните и небрежни гривни от земни материали, като дърво, текстил, камъни и кожа. Някъде ще проблясват и метални елементи с етно мотиви, като индиански пера, стилизирани кръгове, плочки, та дори самолети и ръце. Символиката на далечния Изток напълно ще владее мъжките гривни и детайли, като Ин и Ян, керамични слонове и древни монети няма да липсват.

Гривните за мъже под влиянието на естествената връзка с природата

Мъжките гривни тази пролет и лято определено са задължителен аксесоар от антуража на един мъж. Те се съчетават уникално добре със свободните по кройка летни и пролетни мъжки облекла, като дънки, спортни панталони, ризи и тениски. Материалите от, които предимно са изработени украшенията за мъжката китка, са вулканичен камък, яспис, тюркоаз, опал, естествени минерали, ахат, обсидиан, махагон, смола и други дарове на природата.

В дизайна на гривните за мъже се залага предимно на комбинацията, която допълва контрастиращ елемент. Така често се срещат модели гривни комбиниращи небесно синия тюркоаз с дълбоките приглушени нюанси на кафявия или светло бежов яспис. Фината метална закопчалка, която винаги е деликатно украсена, допринася за небрежната елегантност на мъжките гривни това лято. Комбинацията на тъмния и наситен вулканичен камък с метални елементи наситени със символиката на изтока е другата тенденция, която този сезон ще е хитова при аксесоарите, като гривните за мъже.

В глобален мащаб модата тази година, не само при господата, но и при дамите е силно повлияна от екзотиката на Изтока, така че няма как това да не се отрази и при аксесоарите за двата пола. Няма да липсват и символики, като индианските пера или пък Индийския слон. Въобще гривните за мъже ще бъдат един много търсен, екзотичен и нестандартен аксесоар тази година. Те по уникален начин ще внесат нотка свежест в мъжкия гардероб, така че господа не ги забравяйте!

Източник: https://arigato.bg/

Вашият коментар