Бялата рокля е елегантност от най-висока степен

Бялата рокля е елегантност от най-висока степен

Характеристика

През 2016 г. бялата рокля най-накрая излезе от рамките на „празник“. Сега може и трябва да се носи не само на сватба или бал, но и в ежедневието. За това дизайнерите са създали редица модели за всеки вкус в своите колекции. Не трябва обаче да забравяте, че ослепителното бяло категорично не е подходящо за цветотипове „пролет“ и „есен“, така че ако решите такъв експеримент, запасете се с шал с подходящ нюанс, в противен случай ви е гарантирано болно лице . Благодарение на своята неутралност, белият цвят се комбинира с почти всички нюанси.

Красиви модели

В разнообразието от модели на настоящия сезон в нашия сайт alert.bg любителите на бялото ще могат да намерят подходяща рокля буквално за всеки повод, ако посетят каталога на нашия онлайн магазин.

С отворен гръб

Универсален модел на официална бяла сватбена рокля с отворен гръб е най-подходящ модел за вечерно облекло или друго важно събитие през топлия сезон. Основното му предимство е, че след премахване на косата на тила и излагане на гърба, можете да завършите изображението с ефектна огърлица, която ще ви покаже в печеливша светлина от всички страни. Най-добрият вариант би бил да изберете бяла рокля до пода с малко деколте.

Рокля молив

Бяла рокля тип молив (или „калъф“) традиционно е задължителна за офис работниците и държавните служители. Той е незабележим, но подхожда на почти всеки тип фигура, изгодно подчертавайки женските форми. Популярна остава комбинацията от такъв модел рокля със сако, което в този случай може да бъде както в контрастни, така и в пастелни цветове. Класически от една страна и революционен нестандарт от друга ще бъде комплект от бяла рокля, черно сако и обувки тип лодка в тон на сакото.

С отворени рамене

Моделът „пашкул“ с отворени рамене е универсална рокля през цялата година. Той изгодно подчертава фигурата тип „пясъчен часовник“ и е задължителен за собствениците на подчертана талия. Въпреки това, ако имате доста широка талия и тесни бедра, въпреки цялата си слабост, трябва внимателно да изберете рокли с подобна кройка и още по-добре – да дадете предпочитание на по-правите силуети.

С шлейф

Бяла рокля с шлейф е нещо, което не всеки ще рискува да облече, за да отиде до магазина. Въпреки това, рокля с къса предна пола и къс шлейф ще бъде отлично решение за лятно облекло. За такъв случай е най-добре да изберете рокля от лек плат или двуслойна рокля с горна пола от шифон или Excelsior. Не забравяйте да завършите визията с тясна контрастна каишка и сандали на ток.

Без ръкав

Роклята без ръкави е съществена част от летния гардероб. Не е толкова важно каква ще бъде дължината, но не забравяйте да обърнете внимание на материята – колкото по-малко синтетика съдържа, толкова по-удобна ще бъде роклята, когато се носи в горещо време. Също така не забравяйте, че ръцете ви ще бъдат изложени на ултравиолетови лъчи на открито слънце, но това може да се поправи с болеро, пелерина или шал. На фона на обикновена бяла рокля до пода, шал със сложен и ярък модел ще изглежда страхотно.

С къси ръкави

Късият ръкав е комбинация от красота и удобство. Той едновременно покрива раменете и може да служи като допълнителна украса (особено ако има къдрави маншети или дантела), като същевременно отваря пространство за въображение при избора на аксесоари. Обърнете внимание на гривните и ръкавиците, както и на една интересна тенденция – робска гривна (гривна и пръстен, свързани с верига).

С дълги ръкави

Дългият ръкав обикновено ограничава използването на гривни, но наличието на деколте ви позволява да запълните този дефицит с интересно колие или висулка. Освен това не забравяйте за пръстени и обеци.

Дължина – Къса

Когато избирате мини бяла рокля, винаги преди всичко обръщайте внимание на качеството и плътността на материята, както и на кройката на роклята. За разлика от роклите до пода, късата дължина ви позволява да направите роклята фон и да се съсредоточите върху други елементи на изображението.

Миди

Роклите със средна дължина са абсолютно универсални (особено ако са с класическа кройка). Те могат да се носят буквално навсякъде и всичко зависи само от вашите предпочитания и свързаните с тях фактори – като дрескод, културни традиции и класата на събитието, което планирате да посетите. В същото време можете лесно да коригирате всички недостатъци с помощта на допълнителни аксесоари и други елементи на облеклото.

Дълги

Най-печелившият и модерен от всички възможни варианти са рокли с дължина до пода. Има много стилове от „нов лък“ до „русалка“, които са идеални за вечерно облекло. Но никога не трябва да забравяте, че много изисканият завършек може да превърне бялата рокля в направо сватбена рокля, която ще изглежда глупаво на друго официално събитие. Този сезон минимализмът е на върха на популярността, така че не забравяйте, че елегантната простота винаги изглежда по-изгодна от голям брой детайли.

В секция рокли на нашия сайт alert.bg може да откриете роклята, която ще Ви направи неотразими на събитието, на което ще присъствате.

Вашият коментар