Астрея 91 – Пътят от малката работилничка до големия сладкарски цех

 

Какви са вълшебните съставки на един истински успешен бизнес? Може би уникалната идея, моментът, в който се появява и става достъпен за широката общественост, а защо не доброто планиране и финансирането? Все важни и смислени парчета от изграждането на съвършен корпоративен пъзел. Но тайната подправка по наше лично скромно мнение винаги е била и ще бъде екипът.

За „Жанета“ – Астрея 91 ООД

Човешкият потенциал има силата да превърне една обикновена фирма в разпознаваем бранд, зад който седят безброй часове упорит труд, амбиция, вдъхновение и безрезервна себеотдаденост. Вярваме, че колективът на “Жанета” е точно това – една сплотена градивна единица, която действа в синхрон, за да надгражда себе си и да развива професионализма си ден след ден, за да отговори подобаващо на очакванията на своите лоялни и потенциални клиенти.

Историята на марка „Жанета“ започва през далечната 1991 година, когато е основана фирма Астрея 91 ЕООД в град Горна Оряховица, стартираща като малка работилница за производство на торти. След дългогодишен опит и непрекъснато себеразвитие, днес компания Астрея 91 ЕООД, стояща зад наложената вече марка „Жанета“ е сред топ компаниите за производство на сладки и тестени изделия.

Сладки и тестени изделия „Жанета“

Най-добрият атестат за качествата на екипа на “Жанета” са творенията, които изработват под формата на сладки и тестени изделия. Всяка торта е наслада за сетивата и незабравим акцент за всеки специален повод, който ще направи положително впечатление на всички присъстващи. Дребни сладки, рула и други сходни продуктови предложения пък са неизменна част от асортимента на повечето съвременни търговски вериги, което ги прави изключително достъпни за ежедневна употреба.

Една от най-големите сладкарски фирми

Зад мисията “Жанета” седят хора, които напълно осъзнават своята отговорност и възприемат изключително сериозно ролята си на еталон и представител на една от най-големите сладкарски фирми на територията на страната. Можете да им доверите и най-сериозните си притеснения, те ще ви помогнат и дадат безценен и професионален съвет, който ще ви помогне да вземете най-доброто и смислено решение.

“Жанета” е крайният резултат от един дълъг процес на разработване на идеи и проекти, който не прави компромиси с фактори като качество, естетика и вкусови качества. Сладкарските произведения, които достигат до вас, са плод на неуморните усилия на екипа, за който всяка една поръчка е лична кауза, която трябва да бъде реализирана по оптимален начин.

Мнението, оценката и обратната връзка са единствените показатели, по които се измерва крайният успех. Те помагат на професионалистите да надскачат себе си с всяка следваща поръчка и ги мотивират да продължават да творят със същите хъс и мотивация. Защото нито една марка не е по-голяма от своите клиенти и от хората, които я изграждат с труда си. А ако техните усилия бъдат комбинирани и насочени в една посока, брандът става непобедим и устойчив години напред в бъдещето.

Все още сте леко скептични? Просто опитайте сладки и тестени изделия “Жанета” и ще усетите магията, с която са направени. Гарантирано!

Вашият коментар