Lego остров на креативността – гарантирано забавление и шанс за пътешествие до „Леголенд“ Германия

Lego остров на креативността стартира на 16-и и ще продължи до 19-и май в Sofia Ring Mall. Любимото забавление за малки и пораснали деца ще предложи много игри, атракции и невероятни емоции. Посетителите на креативния остров ще имат и уникалния шанс да спечелят пътешествие до мечтаната дестинация на всеки лего маниак – „Леголенд“ Германия.

От 16 до 19 май Sofia Ring Mall се превръща в истинско лего царство. Цели четири дни на Ниво 1 търговския център заедно с Комсед организира специален кът – „LEGO остров на креативността“. Там всеки желаещ да поеме по пътешествието на „LEGO острова“ ще получи своя личен „ LEGO паспорт“. С него той трябва да посети 5-те обособени лего зони за игри и да получи по един печат във всяка. Това му гарантира, освен няколкочасово забавление, удоволствие и специални награди, предоставени от Комсед, и талон за участие за голямата награда – пътешествие до „Леголенд“, Германия! 2-дневната екскурзия до мечтаната за всеки лего маниак дестинация включва двупосочни самолетни билети, 2 нощувки със закуска в двойна стая и пропуски за „Леголенд“.

Непълнолетни лица под 14годишна възраст имат право да участват с писмено съгласие от родител и/или настойник, който да ги представлява лично.

Елате и изживейте лего мечтата си в Sofia Ring Mall на следните дати:

  • 16 май, четвъртък – от 16:00 до 20:00 ч.

  • 17 май, петък – от 14:00 до 20:00 ч.

  • 18 май, събота – от 10:00 до 19:00 ч.

  • 19 май, неделя – от 10:00 до 17:00 ч.

Lego остров на креативността затвърждава мисията на Sofia Ring Mall да организира ексклузивни събития и да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти. Следвайки уникалната си концепция за “one-stop-shop” – с едно идване посетителите да задоволят всичките си нужди за пазаруване, забавление и релакс, с обогатения избор от ресторанти и първокласни магазини, търговският център в полите на Витоша се налага като абсолютната дестинация за добър начин на живот и за перфектно прекарване на времето на цялото семейство.

образцов вход

Вашият коментар