Какъв тоалет да изберем за новогодишната нощ

Празничната нощ наближава и един от въпросите, които вълнуват дамите, е как да сме облечени за специалните моменти. Ако и вие все още събирате идеи с какъв тоалет ще посрещнете новата 2019 година, то следващите редове ще са ви от полза.

Малка черна рокля

Малката черна рокля е класика. Тя е сигурен фаворит, независимо дали ще празнувате в заведение в града или на хижа в зимен курорт. На пазара има голямо разнообразие от модели на такива рокли, а основното им предимство е, че черното вталява, а в комбинация с обувки на висок ток и блестящи елементи, придават младежка визия.

За всички дами, които искат на новогодишното тържество да избягат от класиката и да изглеждат по-различно, сме подготвили няколко по-нестандартни предложения:

Туника с клин

Ако тази година искате да излезете от зоната си на комфот, експериментирайте със секси туника с кожен клин вместо рокля. Този тоалет съчетава модерното с удобното като в същото време има способността да удължава силуета.

Туниките, които стигат под ханша, стоят добре и на по-пълните дами. Моделите, които са вталени в горната си част и разкроени в долната, освобождават движенията и придават секси линия на тялото.

За неустоима визия, комбинирайте туниката с черен клин, който стои еднакво добре в комбинация както с ярки, така и с неутрални цветове.

Друг модерен елемент тази зима е кожата. В магазин Моник ще откриете чудесни предложения за дамски еластични клинове в черен цвят и декорация от еко кожа, които ще стоят идеално на избранат от вас туника.

Гащеризон

Гащеризоните са хит за предстоящите празници. Те удължават фигурата и подчертават силуета.

Този тип дреха стои едвакво добре на всички фигури като дори скрива някои недостатъци като малко коремче и не толкова стройни бедра.

Гащеризоните, независимо от тяхната дължина, се комбинират чудесно с красиви обувки на висок ток. Късият гащеризон, в комбинация с токчета, придава щура визия за новогодишното парти и е подходящ за бурни изпълнения на дансинга.

Риза с панталон

Елегантна дамска риза, съчетана с женствен панталон, е сред класическите комбинации, на които можете да заложите за празника. В онлайн магазин Sportihobi.com можете да откриете голямо разнообразие от дамски ризи на различни популярни марки.

Независимо какъв тоалет ще изберете, важното е да се чувствате удобно и да се забавлявате.

Екипът на damski.eu ви пожелава весело посрещане на новата 2019 година!

Вашият коментар