Джорджина Родригес показа тайната си за красива кожа: маска с 8 различни LED светлини

Инфлуенсърът и модел публикува в своя Инстаграм профил с над 57 млн. последователи футуристична снимка с с LED маската FAQ 202 на шведския бранд FOREO

 

Джорджина Родригес е една от най-следваните знаменитости в социалните медии. Ето защо тя не се колебае да споделя със своите последователи ежедневието си, вълнуващите си пътувания, семейни събития и стайлинг съвети, които се превръщат в източник на вдъхновение.

Дори когато е на 10 000 метра височина в частния си самолет, тя показа, че не забравя да полага грижи за кожата си. Това стана ясно от последния ѝ пост, в който тя позира с анти-ейдж маската FAQ 202 на марката FOREO, която революционизира пазара на технологии за красота.

LED светлинната терапия е едно от най-популярните лечения в момента поради своите предимства и резултати. В този случай маската FAQ 202 разполага с 8 LED светлини (включително NIR светлина), което позволява високо персонализирано лечение. Всяка светлина се използва за справяне с различен проблем: най-често срещаната червена LED светлина служи за минимизиране на признаците на стареене и стимулиране на производството на колаген и еластин за стегната кожа. Междувременно синята светлина, тази, която Джорджина използва, обикновено служи за минимизиране на несъвършенствата и намаляване на подуването.

Несъмнено обаче един от най-отличителните аспекти на тази маска е нейният дизайн. Изработен със специален силикон FlexiFit, той безпроблемно се адаптира към лицето, покривайки равномерно всяка част със своите 600 точки светлина. Лек и безжичен, той ви позволява да се движите с пълна свобода, да продължите с рутината си, докато носите маската и да я вземете, където пожелаете, точно както показва Джорджина.

Терапията с FAQ 202 е с продължителност между 5-15 минути и се препоръчва да се използва между 3 и 5 дни в седмицата, в зависимост от индивидуалните нужди и налично време. След като се свържете с приложението, можете да изберете между различни предварително настроени лечения и дори да зададете аларма, която да ви напомня кога да я използвате.

Маската FAQ 202 се оказа ползвана от редица други знаменитости. Първо видяхме моделът Мар Флорес и актрисата Бланка Суарес да я носят в колата си, по-късно – испанския модел и актьор Джон Кортахарена, а наскоро инфлуенсърът Алис Кампело „плашеше“ децата си с нея. Това, което всички те имат общо, очевидно е ангажиментът към най-новите технологии за постигане на безупречна кожа.

Вашият коментар