5 стъпки за избора на перфектните дамски бански

Купуването на дамски бански понякога изглежда като болезнено и безплодно упражнение. И все пак е напълно възможно да намерите екип, който стои добре на тялото ви и ви кара да се чувствате страхотно! А един разумен купувач трябва да бъде наясно с всички стъпки, изложени в тази статия.

Разберете кой е вашият тип тяло

Вашата форма, разбира се, определя кои дамски бански костюми ще ви стоят най-добре. Измерете бедрата и бюста си в най-широката точка, талията в най-ниската точка, тъй като размерът и моделът зависят от тези съотношения.

Пригответе се за пробване

Преди да излезете, за да купите бански, се погрижете за необходимото премахване на окосмяването. И не забравяйте да носите бельо! Всеки магазин изисква от своите клиенти да пробват бикините върху собствено бельо. А и едва ли бихте искали да направите обратното, защото опасността за хигиената е значителна.

Изберете подходящ магазин

Има бутици, които се специализират в продаването на бански костюми. Обърнете се към такива, ако ви трябва нещо по-специално. Иначе можете да потърсите в някой от смесените магазини. Онлайн пазаруването е друга опция, но само ако знаете точния си размер. В крайна сметка този тип пазаруване вече заема голяма част от ежедневието ни и дори покупката да не ви хареса, винаги можете да я върнете или замените.

Дефект и ефект

Изберете цветове и материи, които ще подчертаят най-добрите ви страни и ще скрият не толкова обичаните от вас части на тялото. Тайната на добрия бански костюм е привлича вниманието към най-апетитните части на фигурата ви.

Правилния отрязък

Много е важно парчетата плат да бъдат на точните места, а изрязаните части да не дават видимост на недостатъците на тялото. Разберете кои форми подчертават бедрата ви, карат бюста да изглежда по-голям или оставят усещане за фина талия.

Така например, танкините подчертават кръста, а момчешкия тип шорти уголемяват оптически бедрата. Бикините с високо дъно помагат на краката да изглеждат по-дълги. Халтер деколтетата пък наблягат на бюста.

Не забравяйте, че избора на перфектните дамски бански зависи най-вече от вътрешния комфорт. Не се страхувайте да покажете тялото си със стил и удобство, защото увереността е най-красивия завършек на вашата плажна визия!

Вашият коментар