Успехите на българските ученици в новия брой на Вестник Uchi.bg

Новият брой на вестник Uchi.bg е вече тук и в него можете да научите:

В раздел ОБРАЗОВАНИЕ ще откриете информация за студенти от 56 държави, които кандидатстват за стаж в българския институт INSAIT. България е горда с двата сребърни медала, спечелени на Европейската олимпиада по естествени науки. A учениците от Варна са с най-много награди на националните състезания по туризъм.

В раздел НАУКА ще научите подробности за предстоящото издание на Софийския фестивал на науката и за новото средство за борба с климатичните промени – калцият в почвата.

В раздел ТЕХНОЛОГИИ ще прочетете за четвъртото издание на Сирма Академия и за деца, които се учат да създават видеоигри, управлявани с жестове.

В раздел ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО ще откриете истории за млади предприемачи, които спечелиха стипендии от състезанието „Практични финанси”, както и за ученици, които отглеждат мурсалски чай и изработват продукти от билката.

В раздел ГРАЖДАНСКИ ИНИЦИАТИВИ ще прочетете за Христо Атанасов, който разгледа проблемите с качеството на въздуха на пресконференцията „Въздух за здраве“.

В раздел ПРОФЕСИИ ще научите за новите UPSKILL програми за IT специализация в СофтУни.

Тази и още полезна информация ще намерите на страниците на образователния вестник Uchi.bg.

 

Разгледайте новия брой на Вестник Uchi.bg:

 

Вестник Uchi.bg e първото по рода си издание у нас, изцяло фокусирано върху темите за промените в образованието, самоусъвършенстването, информационните технологии, науката, бъдещето и много други интересни сфери. Изданието е напълно безплатно и достига до множество училища, университети, образователни организации и институции от цялата страна.

Брой 28 на Вестник Uchi.bg можете да изтеглите от ТУК.

Предишният брой е достъпен ТУК.

Можете да се абонирате за безплатния електронен вестник Uchi.bg от ТУК.

Вашият коментар