Видове сватбени рокли – предложения и съвети за избор от Модна къща Алерт

Пазарът на булчински рокли наистина е много обширен. В него можете да намерите почти всеки модел десен на булчинска рокля, който ще бъде съобразен със стила и очакванията на булката. Дори и да не намерите нещо в магазина, все още е възможно да ушиете своя рокля, по ваш дизайн, с шивач, който ще направи всичко точно според желанието на клиента. Сред тези много модели и кройки могат да се разграничат четири основни категории булчински рокли, които се разделят на по-малки, поради декорациите, начина на изработка, дължината и дори цветовете. В днешно време булките имат неограничен избор от тези категории булчински рокли.

Сватбена рокля в стил принцеса

Този модел сватбени рокли е изключително популярен, популярността му е постоянно на едно и също ниво, въпреки непрекъснато променящите се тенденции. Булчинските рокли в този стил се характеризират с многослойни поли от тюл, стигащи до пода, задължително с разкроена кройка. Горната част обикновено е корсети, често бродирани с флорални шарки, допълнително декоративни пайети или кристали, блестящи във вечерната светлина. Такива рокли изглеждат изключително феноменално и впечатляващо, но имат един минус. Придвижването в тях може да бъде малко проблемно поради тяхната пристегнатост. Жертвата обаче си заслужава – ефекта, който дават, моделирайки перфектно фигурата, придавайки й талия и подчертавайки бюста, повдигайки го с корсет.

Класическа булчинска рокля

За дамите, които не обичат екстравагантността и експериментите и искат да заложат на класиката в този ден, роклите в класически стил на Модна къща Алерт са идеални. Характеризират се с деликатен дантелен завършек, класически кръгли или лодка деколтета и три четвърти ръкави. Долната част обикновено е от деликатен материал, който стига до земята. Всички сватбени рокли с гладко покритие, които не отвличат вниманието от вашата фигура, също са затворени в този стил, но има един минус, с този модел трябва да имате безупречна фигура. Роклята е толкова скромна, но в същото време ефектна, правилно подбраните аксесоари, грим и прическа ви позволяват да постигнете завладяващ ефект.

Булчински рокли в ретро стил

Тази категория сватбени рокли е отлично предложение за жени, които обичат артикули, напомнящи за отминали времена. Избирайки рокли в този стил, те могат да бъдат сигурни, че ще изглеждат различно от всички останали, предлагани на сватбения пазар. Такива рокли обикновено се характеризират с необичайни аксесоари и декорации, както и кройка. Те често се отличават със старомодни стоящи яки, бухнали ръкави или копчета, закопчани чак до врата. Използваните в тях дантели са с характерна бабина шарка, флорални и растителни мотиви. Цветовете на такива сватбени рокли обикновено са издържани в тонове екрю, бежово и мръсно бяло. Подчертават старомодния стил. Не всяка булка ще изглежда добре, но си струва да им обърнете внимание.

Бляскави рокли

В този стил ще бъдат всички дами, които искат да блеснат в този ден. Булчинските рокли, запазени в този стил, имат богата украса, често върху тях са пришити блестящи кристали. Тук наистина няма ограничения, колкото повече блясък и декораци0и, толкова по-добре за този стил. Цветовете са предимно бели, но често можете да намерите бродерия в контрастни цветове на червено или тъмносиньо, което ще добави елегантност към цялото.

Рокли в бохо стил

Булчинските рокли в бохо стил са истинска мания на последните години в света на сватбената мода. Характеризират се с ефирност, много лека материя, която приятно обгръща, но не стяга тялото. Освен това всички дантелени мотиви не са рядкост в него. Завършванията им обикновено са украсени с волани, ресни и дори пискюли. Те перфектно се съчетават с всички природни елементи, като кожени колани, венци от свежи цветя, както и градински партита. Този стил дава възможност да съобразите булчинската рокля с вашата фигура, поради факта, че се използват булчински рокли с лека, свободна кройка, най-често моделирани с презрамки и панделки. Доминиращият цвят е чисто бяло. Когато булките избират рокля в бохо стил, те се асоциират с красиви русалки,

Моделите на сватбените рокли винаги трябва да бъдат съобразени със силуета на вашите предпочитания, не си струва да избирате сватбена рокля само заради модата. Оцветяването също е много индивидуално нещо. В момента не само бялото царува в света на сватбената мода. Успешно можете да намерите булчински рокли в бежово, кремаво, екрю или дори тофи, които изглеждат също толкова впечатляващо, колкото и традиционната им цветова версия. Преди да купите сватбена рокля, помислете внимателно за покупката, опитайте се да създадете стилизации в главата си, никога не вземайте решения веднага след пробването. Позволете си хладнокръвно да оцените роклята, за да сте напълно доволни от нея в деня на сватбата. Нашите специалисти са тук, за да Ви помогнат в правилния избор.

Вашият коментар