Предимства на Полартек Алфа технологията в текстила

Може би доста родители, които избират да купуват само качествени детски и бебешки стоки, вече са чували за иновативната технология Полартек Алфа, използвана в текстилната промишленост. Но дали всеки знае какви огромни ползи носи тя? Ето малко важна информация, която не бива да бъде пропускана.

Какво е Полартек Алфа 

Полартек Алфа е текстил, който първоначално е създаден за специалните сили на САЩ. Целта тогава е била да се намери по-усъвършенстван изолационен материал, за да оборудват бойните си униформи представителите на армията. Тази нова технология е изключително сгъстима, лесно се наслоява с други материали и може напълно безпроблемно да се съхранява в малки пространства. Именно това я прави идеалната опция за суха и лека изолация. Полартек Алфа се състои от извити плетени влакна, които създават стабилна сърцевина и предотвратяват движението на влакната. Тази стабилна сърцевина поддържа еднаква консистенция в продукта, така че има равномерен слой изолация през цялото време, дори след множество цикли на пране и сериозно износване.

Предимства на Полартек Алфа

Предимствата на изолацията Polartec Alpha включват:

  • превъзходна дишаща способност на материята;
  • платът е много топъл, но лек;
  • бързосъхнещо свойство;
  • лесна поддръжка;
  • наличност в различни стилове и приложения.

Този материал е изключително полезен за бебета и деца, които най-много се нуждаят от специални грижи всеки ден от живота си. Както децата, така и бебетата обичат играта, да се търкалят, тичат и така нататък – все движения, които изискват дрехите им да бъдат максимално качествени, термоусточиви и бързосъхнещи. Полартек Алфа материята осигурява невероятен комфорт при детските игри и забавления. А най-хубавото е, че облечени с дрехи от Полартек Алфа, на малчуганите ще им е винаги топло, каквито и да са метеорологичните условия навън.

Полартек Алфа и БебеТех 

Друга добра новина е, че тази иновативна технология може да се прилага в различни продукти. Така например Полартек Алфа се използва в един от най-обичаните от клиентите онлайн магазин на детски и бебешки стоки Бебетех в направата на уникални бебешките спални чувалчета и ръкавици за колички. Тези продукти предоставят изключителен комфорт на новородените, какъвто всеки родител би искал да предложи. Сред най-сериозните предимства е това, че тези бебешки чувалчета предпазват от различни инциденти по време на сън, като например оплитане на бебето в чаршафите, отвиване, което би довело до измръзване през нощта, заклещване на крачето в частите на детското легло и други. Освен това бебешките спални чувалчета на БебеТех са налични в различни вариации и са лесно преносими, така че комфортът на бебто не представлява никакво главоболие за родителите. Термоизолиращата функция на иновативния материал също е много подходяща за предоставянето на удобство и спокойствие в бебешките нощи и дни.

Е, очевидно Полартек Алфа е материал, задължителен за щастието и здравия растеж на всяко дете. Остава само да го пробвате!

Вашият коментар