Козметика подходяща за всяка дама

От години ползвам козметиката на Estee Lauder, защото усещам грижата й като нещо съвсем естествено. Всеки ден с Day Wear Advanced Multi Protection Anti Oxidant 24 Hours кожата ми е защитена от стреса и я усещам хидратирана през целия ден. С времето всяка жена е усвоила умението да разпознава това усещане. Приятна изненада е новината, че Estee Lauder лансира нов Day Wear, който гарантира още по-мощно действие.

За тези от вас, които не познават ефекта от ползването на Day Wear Advanced Multi Protection Anti Oxidant 24 Hours , ще обясня накратко.

Знаем, че основната причина за стареенето на кожата е вредното въздействие на околната среда. Именно това е главната защита, която получаваме от този крем – защитава ни от всеки външен фактор в продължение на 24 часа. Той поддържа деликатна кожна бариера от сутрин до вечер с отличния си антиоксидантен комплекс и филтрира ефективно ултравиолетовите лъчи.

Същият ефект има и новият DayWear Matte Oil-Control Anti-Oxidant Moisture Gel Creme – освен антиоксидантната защита, получаваме и минимизирани пори (при продължителна употреба) и матова кожа без вероятност от поява на лъщене. С наближаването на топлите месеци, високите температури и дългите часове навън, омазняването в Т-зоната започва да напомня за себе си като досаден проблем. Новият гел крем защитава и изравнява тена, като оставя приятно ухание на краставица, което носи усещане за свежест. Ексклузивният Super Anti-Oxidant Complex, който защитава кожата от свободните радикали и я предпазва от първите признаци на стареенето.

Новият DayWear Matte Oil-Control Anti-Oxidant Moisture Gel Creme изглажда кожата за моментална хидратация и я превръща в копринена и матова.

Вашият коментар