Как да харчим разумно по празниците – Cash Credit

Наближават най-любимите ни празници през годината – Коледа и Нова година, а техният дух вече се усеща във въздуха. Приповдигнатото празнично настроение обаче не рядко води до непланирани разходи, които от сърце правим, за да зарадваме своите близки и да направим празничната им вечер още по-бляскава и щастлива. Разбира се това съвсем не е лошо, но оказва неблагоприятно влияние на бюджета ни, който съвсем закономерно отънява през този период всяка година. Затова може би трябва да се замислим над въпроса как да харчим разумно по празниците и днес ще се опитаме да систематизираме няколко съвета в следващите редове.

На първо място не бъдете импулсивни в покупките си. Усещането да грабнеш това, което ти харесва от пръв поглед е уникално и незаменимо, а и е съвсем лесно да го почувстваш, особено когато в портфейла ти кротичко са се сгушли в очакване няколко кредитни карти, но дали това е най-доброто решение? Определено не, защото за сметка на моментния възторг, който ще изпитате, ще си навлечете доста неприятности в бъдеще, когато започнат да пристигат месечните ви извлечения от банките. С оглед на това, че до Коледа остава още месец, тези извлечения определено ще помрачат вашето празнично настроение, дори и преди да сте видели блясъка в очите на близките си хора, когато открият желания подарък под коледната елха.

Затова ви съветвам да не се поддавате на празничната еуфория и неудържимия импулс да пазарувате и пазарувате на всяка цена, а да премислите поне за малко покупките си и да потърсите по-изгоден вариант за тяхното финансиране, който няма да стопи бюджета ви на момента и в бъдеще с огромни лихви и тежки вноски. 

Как да намерите по-изгодно финансиране? Отговорът е толкова лесен, че може би вече сами сте се досетили – Cash Credit, вашият надежден партньор, който е насреща винаги, когато се нуждаете от бърз заем или навременна финансова инжекция в непредвидени ситуации.

Вторият ни съвет за избягването на импулсивни решения определено ще ви хареса още повече, защото е свързан с многото промоции, които изникват от всеки ъгъл точно сега като например Черния петък, който от няколко години търговците организират и у нас, по американски обичай. Освен рекламите, които вече ви заливат от всеки канал на телевизията, в интернет можете да намерите още безброй намаления и оферти, сред които ще откриете и подходящите за вашето коледно пазаруване, а същевременно ще спестите и доста значителни суми. Така бюджетът ви няма да изпадне в колапс след новогодишната нощ, а ще се окажете и с известен паричен буфер, който би покрил някои непредвидени разходи за нещата, които ще харесате, а не присъстват в списъка ви за покупки.

И, ако вече сте заплатили месечните си сметки, а следващата ви заплата е твърде далеч, за да се възползвате от нея по време на Черния петък, то винаги можете да разчитате на помощта на Cash Credit, който е тук, за да ви извади от всяка непредвидена ситуация, свързана с финансите ви. Не изпускайте изгодните промоции и оферти, само защото вече сте разпределили средствата си по пера, а просто посетете сайта и поискайте нужната ви сума и преди още да сте го затворили, парите вече ще са при вас, защото одобрението идва толкова бързо и лесно, все едно просто бъркате в портфейла си, а не кандидатствате за заем. Бързите кредити са удобно решение във всяка ситуация, защото не са свързани с тонове бланки за попълване и многократни посещения на банкова институция, а процедурата е толкова облекчена, че всеки работещ човек с постоянни доходи, може да разчита на одобрение за броени минути. С Cash Credit вашето пазаруване ще се превърне в забавление, а празниците с любимите хора ще са още по-весели и уютни.

Вашият коментар