Как да предсказвате мачове успешно?  

 

В разгара сме на Евро 2020 и много от нас се опитват да предсказват крайните резултати от мачовете и точните им попадения. Това е една страхотна тръпка и нищо чудно, че толкова много хора искат да я изживеят.

Но какви са тайните на успешното прогнозиране? Ето няколко трика, споделени от Winbet.

Вземете предвид променливите

Когато обмисляте въпроса как да прогнозирате футболни мачове, трябва да помислите за променливите. И така, първото нещо, което трябва да имате предвид, са данните за представянето на отбора. Ще трябва да съберете различни данни, за да предоставите по-точни прогнози за текущите коефициенти между противниците.

Опитайте се да съберете някои данни за предишните десет мача на отбора. Това може да отнеме много време, но си заслужава. Когато получите достатъчно информация за отборните изяви в предишните мачове, има голяма вероятност да получите цялата картина за следващите им мачове.

Головете

Това е проста математика. Всеки уебсайт за залагания може да ви предостави информация за очакваните голове в даден мач. Можете да намерите този вид данни и в различни спортни форуми.

Също така е възможно да намерите някой полезен предварителен преглед на мача. В тези ревюта професионалните коментатори могат да предоставят цялата необходима информация за възможни голове в предстоящата футболна среща.

Не забравяйте да обърнете специално внимание на процента на притежание на топката в отборите.

Предимството на домакините

Според статистиката, отборът с домакинско предимство винаги се представя много по-добре. Да, домакинството наистина може да помогне за победа в мач дори срещу по-силни отбори.

Причините за това са много. Например, феновете на родния терен са много повече от феновете на гостуващия отбор, а това има голямо значение.

Голов диференциал

Головият диференциал може да предостави възможно най-добрите данни за мача. Това са най-достъпните данни във всяка статистическа категория. И все пак головете имат способността да бъдат доста случайни от време на време.

Футболните мачове понякога дават неочаквани резултати. Все пак ще трябва да прегледате данните за очакваната голова разлика за мача. Също така, ще трябва да видите информация за предишните мачове на отбора, за да прогнозирате по-добре резултатите.

Ахилесовата пета

Не ​​забравяйте, че отборът е толкова силен, колкото и най-слабото му звено. Затова трябва да проверите кой ще играе в мача, преди да направите залога си.

Също така, опитайте се да прочетете колкото е възможно повече информация за футболистите. Най-добрите играчи в мача със сигурност могат да осигурят по-добри шансове за успех. Но не забравяйте и за новите играчи в мача – те също биха могли да променят резултатите.

Местоположение на изстрелите

Местоположението на изстрелите също е от решаващо значение за вашите прогнози. Имайте предвид, че някои отбори могат да направят най-добрите си удари от определени позиции на терена. В същото време противниковият отбор може да има най-добрата защита само в определени части на игрището, така че тази характеристика е особено важна за крайния резултат.

Ще трябва да изчислите възможността за удари от различни позиции на терена.

За да прогнозирате точно футболни мачове, не разчитайте само на късмет, а прегледайте статистическите данни и аналитичната информация, с която можете да се сдобиете в интернет и по телевизията. Ако използвате данните в своя полза, ще спечелите големи суми от залагания и ще получите голямо лично удовлетворение.

Няма обаче магически трикове за победа. Използвайки статистика и математика в мачовете, можете да увеличите шансовете си за успех, като разбира се никога няма 100% гаранция.

Помнете също така, че залозите трябва да бъдат отговорни и да се извършват само и единствено с пари, които можете да си позволите да загубите. Така можете да сте сигурни, че личният ви живот няма да пострада от гледането на футбол. Защото дори и при залозите е най-важен олимпийският принцип.

Вашият коментар