Златни бижута – как ни влияят те?

Независимо от това дали сте почитатели на пръстените или имате слабост към гривни и колиета, няма как да останете безразлични към качествените и винаги актуални златни бижута. Безспорно те са истинско изкушение за феновете на модните аксесоари и красивите накити.

Златото е символ на слънцето и именно като слънце може да озари вашия ден и да донесе много настроение и красота в него.

В никакъв случай не се лишавайте от това топло и неповторимо докосване.

Счита се, че чрез носенето на златни бижута се постига положително влияние върху чувствата и емоциите.

При носене на златни бижута от Сомаха, хората стават по-уравновесени, склонни са да вземат рационални и правилни решения, без да се поддават на излишни емоции.

В тази статия ще ви разкажем за това какво влияние върху организма и емоциите ни оказват различните златни украшения, които носим ежедневно.

Златните пръстени са сред бижутата, които могат да донесат на своя притежател значително самочувствие и увереност.

Смята се, че ако заемате ръководна длъжност и ежедневно управлявате екип от хора, е добре да носите златен пръстен на показалеца.

Това ще ви помогне да се чувствате уверени и категорични в позициите си и да се справяте с по-голям успех с различни ситуации, свързани с работата с хора. Освен това, златните пръстени са знак за престиж, привличат парите и успеха. Ако искате да се радвате на повече успехи и влияние над хората, носете открояващи се и масивни пръстени. За по-закачлив и младежки външен вид се препоръчва да се съчетаят няколко златни халки, които се носят по няколко на всеки от пръстите.

 

Златните верижки са особено популярни и предпочитани бижута. Както е тяхното влияние?

 

Установено е че при носене на златна верижка на врата хората, които страдат от прекалена възбудимост и нервност се чувстват значително по-уравновесени и спокойни. Ако за вас е важно да контролирате емоциите си и да не се поддавате на тяхното влияние, носете златен медальон на врата си. Любопитно е че златните бижута имат това действие, тогава когато украшението докосва областта на слънчевия сплит.

 

Как се отразява на емоциите ни носенето на златни обеци?

 

Тъй като обеците са в близост до главата, те влияят на мислите, чувствата и начина, по който една дама възприема самата себе си. От значение е не само материала, от който са изработени обеците, но и наличието на камъни по тях, тъй като скъпоценните и полускъпоценни камъни имат свое въздействие върху организма.  

При важна среща или предстоящо събитие, което има изключително значение за вас, златните обеци могат да се превърнат в щастлив талисман, който ви закриля и изпълва с увереност и самочувствие.

 

Наред с това, благодарение на златните накити и в частност на златните обеци, ще имате способността да възприемате бързо информацията и да се справяте по-лесно с изпит, интервю за работа или по време на обучение и презентация.

Гривните са чудесен аксесоар, който можете да носите по всяко време и при всякакви поводи. За да се чувствате добре и да придобиете способността да се справяте успешно с всяко предизвикателство, носете към гривната и златна висулка с камък, съответстващ на зодията ви, или символ, който ви носи късмет.

Счита се, че не е удачно да носите гривни, ако сте склонни да се привързвате силно към друг човек и да позволявате той да влияе на вашето мислене, решения и поведение. Подобно на белезниците, които ограничават свободата ви, гривните символизират зависимост, ограничение, рамка. Поради тази причина можете да разнообразите една обикновена гривна с висулки или да изберете за себе си гривна против уроки, която представлява червен конец с прикачен златен елемент.

Разбира се, златните гривни са бижу, което не бива да пренебрегвате, въпреки влиянието им, което описахме по-горе. Те са много женствени, елегантни и модерни, така че трябва да присъстват като моден акцент във вашата визия. В случай, че вашата професия е свързана  със създаване на предмети или произведения на изкуството, ще ви е от полза да носите златни гривни. Символиката е в това, че златните накити ще направят ръцете ви „златни“ и ще творите стойностни неща.

 

Освен всичко друго, златни бижута могат да повлияят добре на вашето здраве и да ви избавят от болката. При болки в гърлото или зъбобол  опитайте да държите известно време златно бижу в устата си, така ще облекчите състоянието си.

 

Не на последно място ще споменем това, че красивите златни бижута носят естетика и позитивни чувства в техните притежатели. Всяка дама се стреми към това да бъде красива и привлекателна. Когато се чувства такава, тя е способна да се справи с всяко предизвикателство и най-вече изпитва вдъхновение в работата си. Когато сме обградени от красота, и ние самите имаме способността да я създаваме.

Вашият коментар